ZLA MAĆEHA IM NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA: Hrvatica (67) udomila decu bez roditelja, a onda ih zlostavljala! ŽIVELI SU KAO ROBOVI!
Foto: Profimedia

UŽAS

ZLA MAĆEHA IM NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA: Hrvatica (67) udomila decu bez roditelja, a onda ih zlostavljala! ŽIVELI SU KAO ROBOVI!

Hrvatska -

ZAGREB - Hrvatici (67) koja je udomila troje dece bez roditelja, a onda se iživljavala i zlostavljala ih, preti višegodišnja zatvorska kazna.

Ona je 2013. godine pristala da prihvati decu bez roditeljskog staranja i sve je na početku delovalo idilično. Ubrzo je za decu počeo pravi pakao, budila ih je ranom zorom, radili su u polju poput robova, a kod kuće su dobijali batine ako ne bi slušali "gospodaricu". Kad ne bi išli u školu, morali bi da prodaju povrće na lokalnoj pijaci.

Niko od komšija nije primetio da se u kući ove zlotvorke dešava nešto čudno, ali jesu u školi. Deca su počela da popuštaju u učenju, postala su bezvoljna, umorna i neispavana. Primećeno je i da imaju lošu higijenu. Prema optužnici, koja je objavljena u subotu, nazivala ih je svakakvim pogrdnim imenima.

Ako joj ni to ne bi pomoglo, pribegavala je sili, pa je decu često i fizički kažnjavala, što su ona doživljavala kao zlostavljanje. U septembru 2016. godine potpuno su popustili u školi pošto im "maćeha" više nije pomagala u kući oko domaćih zadataka. Ako joj sud bude sudio, zbog povrede prava dece preti joj do 5 godina zatvora.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track