Foto: Kurir

Iznenađenje za deset godina braka

EKSKLUZIVNO: Duško Jeleni kupuje vilu u Turskoj za 1,5 miliona evra

Tošić kaparisao raskošnu kuću s pogledom na Bosfor koju će prepisati na Karleušino ime, a čiji je trenutni vlasnik jedan ugledni istanbulski biznismen

Stars
> 15:02h

Jelena Karleuša nije ni svesna šta joj je priredio suprug Duško Tošić povodom desetogodišnjice braka, koju će proslaviti 28. juna.

Kako Kurir saznaje, fudbaler turskog Bešiktaša kupuje pevačici vilu u Istanbulu smeštenu tik uz Bosfor, u vrednosti od milion i po evra.

Poslednjih mesec dana Tošić se dosta namučio oko ovog iznenađenja, za koje njegova supruga ne zna. Iako želi da sve ostane u tajnosti dok ženi ne uruči ključeve u ruke, on je za ovo što sprema ispričao nekolicini prijatelja.

Preko veze

Njemu je trebala pomoć da dođe do vlasnika vile, jednog uglednog turskog biznismena, pa je potegao veze kako bi stupio u kontakt s njim.

- Duško je želeo da pregovara direktno s vlasnikom, pa se malo pomučio da dođe do njega. Na kraju su se dogovorili da kuća postane Jelenina za 1,5 miliona evra. Vila ima 350 kvadratnih metara, veliko dvorište i terasu na kojoj dominira bazen. Rasprostranjena je, ima više spavaćih soba, dva kupatila, ogroman dnevni boravak, veliku kuhinju i nekoliko zasebnih prostorija, od kojih je jedna namenjena za opuštanje uz bilijar. Duško je znao da će se Jeleni, ali i njihovim ćerkama kuća dopasti. On ju je kaparisao, a do proslave godišnjice braka trebalo bi i da je isplati - kaže naš izvor blizak Dušku Tošiću.

foto: EPA

Odomaćila se

S obzirom na to da Karleuša obožava Istanbul i da tamo boravi kad god je slobodna, ne treba da čudi što je Duško rešio da joj baš u tom gradu kupi kuću. Ona inače uvek ide u jedan restoran na Bosforu, zbog čega joj je suprug i odabrao kuću s pogledom na more.

- Duško je rekao da planira da karijeru završi u Bešiktašu, a kako je i on zavoleo Istanbul, jasno je zbog čega kad okači kopačke o klin želi tamo da provodi dosta vremena. Tada će moći zajedno sa porodicom da uživa u njihovom luksuznom domu - završava naš sagovornik.

Pozvali smo Jelenu i Duška za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive i poruke do zaključenja ovog broja.

Karijera ne trpi

JK na relaciji Beograd-Istanbul

Jelena Karleuša često boravi kod muža u Istanbulu, ali za sada ne planira tamo da se preseli. Ona je maksimalno posvećena karijeri i u planu ima veliku regionalnu turneju, a sledeće godine i spektakl na beogradskom Ušću.

Zbog svega toga, Karleuša će i dalje živeti na relaciji Srbija-Turska, i pored toga što će u Istanbulu imati svoju nekretninu.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Kurir, EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) JK SE DO SAD HVALILA GOLOM GUZOM: A sad se Karleuša skinula u mini bikini i zatresla grudima! PREZNOJIĆETE SE