Foto: Printscreen

Snimak masovnog obračuna objavljen u Kuriru uzburkao javnost

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ARANĐELOVAC NA NOGAMA POSLE STRAVIČNE TUČE U KAFIĆU: Nasilnicima pritvor, načelnik na odmoru

Crna Hronika
> 12:54h

ARANĐELOVAC - Osnovni javni tužilac u Aranđelovcu odredio je sinoć pritvor do 30 dana A.S. (34) iz Beograda, zbog učestovanja u tuči u kafiću, čiji je snimak objavljen u Kuriru uzburkao srpsku javnost.

Policija intezivno traga za V. P (35) iz Aranđelovca, koji je zajedno sa još nekoliko prijatelja napao i pretukao N.G (31) i S.R (36) iz ovog grada. Njih dvojica su privedeni, saslušani i pušteni da se brane sa slobode. Policija utvrđuje identitet čoveka, koji je bio maskiran fantomkom i belom kapuljačom. V. P. što se vidi i na snimku u kafiću, dok se tu nalaze žene i deca potegao i pištolj koji je pao pored šanka. Za njim i još jednim vinovnikom tuče intezivno se traga.

U Aranđelovcu prethodnih dana vlada pravo opsadno stanje. Po naređenju ministra Nebojše Stefanovića, inspektori iz Beograda, Kragujevca i ovog grada češljaju sve kriminalne grupe u potrazi za vinovnicima tuče. Isprva napisana prekršajna prijava preinačena je u krivičnu delo- nasilničko ponašanje. Slučaj kako je prijava napisana, a da je prikazano sasvim drugo činjenično stanje kontroliše i Unutrašnja kontrola MUP-a iz Beograda.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POSLE PISANJA KURIRA: Policija hapsi nasilnike iz kafića u Aranđelovcu

Načelnica odeljenja MUP-a u Kragujevcu Jasmina Rajković, zakazala je hitan sastanak za sledeću nedelju sa vodećim ljudima iz bezbednosnh službi i predstavnicima lokalnih vlasti kako bi se donele i preduzele mere na suzbijanju kriminala u Aranđelovcu. Sve vreme, komandir stanice PS Aranđelovac Zoran Puzović nalazi se, kako saznajemo, na odmoru. Puzović je prvi čovek policije u Aranđelovcu već 14 godina. Upravo će njegov rad, kao i njegovog zamenika Goran Delić, biti analiziran na pomenutom sastanku načelnice Rajković sa vodećim ljudima grada i ostalih bezbednosnih službi i oceniti njihova odgovornost za stanje u gradu.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Kurir TV)