(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POSLE PISANJA KURIRA: Policija hapsi nasilnike iz kafića u Aranđelovcu
Foto: Printscreen

Reakcija posle emitovanja snimka tuče

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POSLE PISANJA KURIRA: Policija hapsi nasilnike iz kafića u Aranđelovcu

Crna Hronika -

Sumnja se da je V. P. sa još najmanje dvojicom prijatelja napao privedene mladiće, a kako se vidi na snimku, potegao je i pištolj, koji je ispao pored šanka u toku obračuna

Nakon što je Kurir objavio snimak brutalne tuče u kafiću u Aranđelovcu, policija je privela dvojicu aktera obračuna N. G. (31) i S. T (36). Njih dvojica su, sudeći po video-zapisu, izvukli deblji kraj pošto su bili napadnuti. Posle saslušanja i davanja iskaza pušteni su kući, a policija traga za V. P. (35) iz Aranđelovca i njegovim pomagačima.

Sumnja se da je V. P. sa još najmanje dvojicom prijatelja napao privedene mladiće, a kako se vidi na snimku, potegao je i pištolj, koji je ispao pored šanka u toku obračuna. Traga se i za njegovim pomagačima koji su, kako saznajemo, sa teritorije Beograda. Snimak ove tuče uznemirio je javnost jer se ona dogodila u mirnom lokalu, u kom su u tom trenutku bile i majke sa decom.

Kako nezvanično saznajemo, inspektori Službe za unutrašnju kontrolu MUP ispituju kako je u prvom navratu za obračun u kafiću napisana samo prekršajna prijava policije u Aranđelovcu, u kojoj čak nije ni navedeno da je osumnjičeni V. P. u punom kafiću potegao pištolj.

Kurir / E. K.

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track