Foto: Printscreen

OČARANA

KARLEUŠU ODUVAO MOĆNI GLAS IZ OPATIJE: To je jedan veliki ŠAMAR SVIM GREŠKAMA koja su se činile na ovim prostorima! (FOTO)

Stars

Dvadesetogodišnji Antonio iz Opatije zapalio je scenu "Zvezda Granda" svojom izvedbom pažljivo probranih hitova za ovo takmičenje.

foto: Printscreen

Žiri nije ostao imun na njegov šarm, posebno pevačica Jelena Karleuša, koja mu se obratila rečenicama punim lepih emocija i hvale.

foto: Printscreen

"Antonio, ja ću malo više uopšteno pričati o tebi i tvom pojavljivanju ovde. Muzika koju ti donosiš kod nas na ove prostore i ti kao osoba iz Opatije, na koje su ljudi sa ovih prostora jako slabi, mi jako volimo Opatiju... muzika je jedan veliki šamar svim greškama koja su se činile i pravile na ovim prostorima. Muzika, koja ne sme da ima nikakve granice, koja ruši sve barijere nacionalne, verske... muzika ne sme da ima granice! I kako je u Opatiji i generalno u Hrvastkoj muzika sa ovih podneblja jako popularna, tako je i vaša ovde jako cenjena i popularna i mi to jako puno volimo. U to ime, meni je drago što se ti takmičiš ovde, što si fantastičan, što osvetlavaš obraz čitavoj Hrvatskoj i što pokazuješ šta mi u stvari jako volimo i cenimo ovde. Bravo Antonio, vidimo se ovog leta u Opatiji", poručila m uje Jelena, koja smatra da upravo "mladi ruše barijere i budalaštine".

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)