Foto: Jedinstvena Srbija

nerazdvojni dvojac

DAČIĆ SE PREPOLOVIO I PROMENIO STAJLING, ALI NEŠTO SE IPAK NE MENJA: Palma ponovo provozao ministra na skuteru (FOTO)

Iako izgleda drugačije nego na čuvenoj fotografiji na skuteru od ranije, Ivica Dačić nije propustio ni ovogodišnju vožnju kroz Paraliju sa koalicionim partnerom.

Politika

Svi se sećamo Palmine i Dačićeve vožnje na skuteru kroz omiljeno letovalište jagodinskog prvog čoveka, a sada imamo i nove fotografije. Neke stvari su se promenile, neke bogami i ne.

Dvojac na skuteru je isti, ali šef SPS je, čini nam se, malo doterao liniju, a i za razliku od prethodne vožnje, promenio i stajling.

Palma i Dačić 2017.godinefoto: Privatna arhiva

Na novim fotografijama šef SPS i ministar spoljnih poslova je sandale zamenio patikama, i nabacio je sportski izgled, sa sve belim kačketom, čime se usklado sa Palmom, koji je kačket nosio i u ranijim izdanjima "na skuteru".

foto: Jedinstvena Srbija

Osmeh na licu nije izostao ni ovog puta.

foto: Jedinstvena Srbija

Da podsetimo, pre dva dana je Jedinstvena Srbija četvrtu godinu zaredom otvorila svoju kancelariju u Paraliji.

foto: Jedinstvena Srbija

- Jedinstvena Srbija se u Grčkoj ne bavi politikom, ali poruke moramo da šaljemo gde god da se nađemo Evropskoj uniji, da nas Evropska unija više ne laže, kada ćemo mi to da uđemo u Evropsku uniju. Da se poštuje Briselski sporazum, da ne vrše pritisak na Vučića i Dačića. Sve što su tražili od nas mi smo ispoštovali i došla je na red Srbija, da Srbija postane član te velike porodice. Ja sam siguran da ćemo mati veliku podršku Grčke i da ćemo veoma brzo ući u Evropsku uniju - rekao je Marković na otvaranju.

foto: Jedinstvena Srbija

Ivica Dačić je, po oceni Palme, kao ministar inostranih poslova najbolji ministar inostranih poslova svih vremena, a iz Paralije je poručio da Aleksandra Vučića ne moraju da vole, ali da moraju da cene ono što radi za zemlju.

(Kurir.rs/Foto:Jedinstvena Srbija)