DAČIĆ SE PREPOLOVIO I PROMENIO STAJLING, ALI NEŠTO SE IPAK NE MENJA: Palma ponovo provozao ministra na skuteru (FOTO)
Foto: Jedinstvena Srbija

nerazdvojni dvojac

DAČIĆ SE PREPOLOVIO I PROMENIO STAJLING, ALI NEŠTO SE IPAK NE MENJA: Palma ponovo provozao ministra na skuteru (FOTO)

Politika -

Iako izgleda drugačije nego na čuvenoj fotografiji na skuteru od ranije, Ivica Dačić nije propustio ni ovogodišnju vožnju kroz Paraliju sa koalicionim partnerom.

Svi se sećamo Palmine i Dačićeve vožnje na skuteru kroz omiljeno letovalište jagodinskog prvog čoveka, a sada imamo i nove fotografije. Neke stvari su se promenile, neke bogami i ne.

Dvojac na skuteru je isti, ali šef SPS je, čini nam se, malo doterao liniju, a i za razliku od prethodne vožnje, promenio i stajling.

Palma i Dačić 2017.godine
Palma i Dačić 2017.godinefoto: Privatna arhiva

Na novim fotografijama šef SPS i ministar spoljnih poslova je sandale zamenio patikama, i nabacio je sportski izgled, sa sve belim kačketom, čime se usklado sa Palmom, koji je kačket nosio i u ranijim izdanjima "na skuteru".

foto: Jedinstvena Srbija

Osmeh na licu nije izostao ni ovog puta.

foto: Jedinstvena Srbija

Da podsetimo, pre dva dana je Jedinstvena Srbija četvrtu godinu zaredom otvorila svoju kancelariju u Paraliji.

foto: Jedinstvena Srbija

- Jedinstvena Srbija se u Grčkoj ne bavi politikom, ali poruke moramo da šaljemo gde god da se nađemo Evropskoj uniji, da nas Evropska unija više ne laže, kada ćemo mi to da uđemo u Evropsku uniju. Da se poštuje Briselski sporazum, da ne vrše pritisak na Vučića i Dačića. Sve što su tražili od nas mi smo ispoštovali i došla je na red Srbija, da Srbija postane član te velike porodice. Ja sam siguran da ćemo mati veliku podršku Grčke i da ćemo veoma brzo ući u Evropsku uniju - rekao je Marković na otvaranju.

foto: Jedinstvena Srbija

Ivica Dačić je, po oceni Palme, kao ministar inostranih poslova najbolji ministar inostranih poslova svih vremena, a iz Paralije je poručio da Aleksandra Vučića ne moraju da vole, ali da moraju da cene ono što radi za zemlju.

(Kurir.rs/Foto:Jedinstvena Srbija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track