Foto: Profimedia

OPASNA

KOJI TI JE K.RAC? Majli Sajrus ŽESTOKO obrusila slavnom dizajneru! Sve OVO da bi odbranila svoju drugaricu! (FOTO)

Pop kultura

Majli Sajrus izvređala je dizajnera Stefana Gabana nakon što je za pevačicu i glumicu Selenu Gomez rekao da je ružna.

foto: Profimedia

Majli je stala u odbranu svoje koleginice nakon što je italijanski dizajner, koji je suosnivač luksuzne modne kuće "Dolce & Gabanna" nadovezao na prijateljev komentar i napisao da Selena izgleda "kao pas Pomeranac", na što je Gabana napisao: "Haha, slažem se".

"Koji ku*ac on priča (ako je istina), priča totalne gluposti. Ona je izuzetno lepa", napisala je Majli u komentarima fotografije.

Gabana je komentarisao Selenin izgled na modnom događanju "The Catwalk" koji je pre nekoliko dana održan u Italiji. Osvrnuo se na nekoliko fotografija na kojima pevačica nosi crvene haljine raznih dizajnera i drugačijih krojeva.

foto: Profimedia

"Tako je ružna", komentarisao je Gabana. Selenini obožavatelji su se razbesnili zbog kritika slavnog dizajnera i uzvratili mu uvredama.

Među njima bila je glumica Džejmi King koja je rekla kako modni dizajner nije mogao da podnese Seleninu lepotu duše i fizičkog tela i ohrabrila Selenine fanove da bojkotuju italijanski modni brend.

foto: Profimedia

"Tvoj je brend tako bezvezan. Kao da se neko šali. Ali ionako više nikoga nije ni briga za tebe i odeću koju praviš", navode fanovi.

Gabana i njegov partner Domeniko Dolče postali su poznati po svojim uvredljivim komentarima na društvenim mrežama kada su 2015. ušli u rat s Eltonom Džonom.

foto: Profimedia

Pevač je fanove 2015. pozvao na bojkot visoke mode brenda "Dolce&Gabanna", nakon što je Gabana u jednom intervjuu rekao da je Elton "eksperiment umetničke oplodnje". Nekoliko dana kasnije Elton je objavio da se modni dvojac izvinio, na čemu im je i javno zahvalio.

Kejt Mos takođe je bila na meti komentara. Dizajner je na društvene mreže objavio fotografiju Kejt Mos u njegovom kombinezonu vrednom skoro tri hiljade funti, te je upitao prijatelje i fanove da li je taj izgled bio promašaj ili pogodak. Gabana je na kraju sam odgovorio i rekao da je reč o promašaju.

Inače, ovo nije prvi put da je Majli suprotstavila brendu. Prošle godine njen mlađi brat Brejson je debitirao na reviji italijanskog brenda na nedelji mode u Milanu , ali ona je kritikovala dizajnere za njihova politička opredeljenja.

"D & G, strogo se ne slažem s vašom politikom... ali podržavam da vaša kompanija proslavlja mlade umetnike i da nudi im mogućnost da se proslave i da ih ljudi vide" napisala je tada pevačica.

Kurir.rs/ Foto: Profimedia