RAZMAŽENA ČAROBNICA UMISLILA DA JE DIVA: Nemojte da stojite blizu mene i ne gledajte me u oči! Holivud zabezeknut reakcijom bivše zvezde Čari! (FOTO)
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

RAZMAŽENA ČAROBNICA UMISLILA DA JE DIVA: Nemojte da stojite blizu mene i ne gledajte me u oči! Holivud zabezeknut reakcijom bivše zvezde Čari! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Rouz Mekgovan (44) na promociji svoje knjige 'Hrabra' u Velikoj Britaniji imala je neke zaista bizarne zahteve.

foto: Profimedia

Mekgovan trenutno promoviše knjigu u kojoj opisuje horor koji je morala proživeti zbog producenta Harvija Vajnstina (66), kog je optužila za seksualno zlostavljanje.

Today’s got me feeling like:

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan) on

Rouz je jedna od prvih žena koja je progovorila o Vajnstinovom zlostavljanju, a sledile su je stotine žrtvi. U knjizi je opisala strahote filmske industrije i zlostavljanje koje je morala trpeti kako bi dobila uloge.

Mnogi se sad pitaju je li joj slava udarila u glavu. Pre nego što je holivudska glumica došla u londonski televizijski studio kako bi promovisala svoju knjigu, njen menadžer je zvao studio i naveo njene bizarne zahteve.

"Nemojte je zvati zvezdom. Ona zna da je zvezda, i nema potrebe to naglašavati. Nemojte je gledati ravno u oči. Nemojte pokušavati da ćaskate s njom. Nemojte joj stajati preblizu", samo su neki od zahteva koji nisu dobro prošli kod televizijskog osoblja.

"Samo ćemo reći da je i Harvi Vajnstin bio ljubazniji kad je bio kod nas", rekao je zaposlenik londonske televizije. Mekgovan je nešto kasnije i odustala od intervjua i rekla voditelju da su mu pitanja glupa.

Glumica, koja je najpoznatija po ulozi u seriji 'Čarobnice', je na društvenoj mreži objavila da ju je Vajnstin silovao te navela kako je filmski studio ignorisao njene prigovore. Sve je to opisala u svojim memoarima.

Save your soul. Help others. #RoseArmy

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan) on

"Stvarnost onoga što se dogodilo u hotelskoj sobi s Vajnstinom je gora nego što sam napisala u knjizi", istakla je Mekogovan. Dodala je da je dovoljno to reći kako bi se znalo kakvu je strahotu prošla.

Protiv Mekgovan je nedavno podignuta optužnica zbog posedovanja kokaina. Kako tvrdi CNN, Rose je ostao novčanik u avionu nakon Ženskog marša u Vašingtonu koji je kasnije pronašla čistačica, a u njemu su se nalazila dva paketića puna kokaina.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja