bRAVO

TO JE DUH REPREZENTACIJE SRBIJE! KAKVA PODRŠKA! Kadetkinje na sjajan način poželele sreću mladim košarkašicama na Evropskom prvenstvu! (KURIR TV)

Ženska kadetska reprezentacija Srbije na izuzetno originalan način poželela je sreću mladoj reprezentaciji na Evropskom prvenstvu koje danas startuje u Šopronu.

Košarka
> 12:37h

Košarkašice Srbije do 20 godina danas od 17.30 igraju protiv Slovenije prvi meč na Evropskom prvenstvu koje se održava u mađarskom Šopronu.

Kadetska reprezentacija Srbije, koja se trenutno nalazi na pripremama u Banji Koviljači, rešila je da iznenadi selekciju U20. Izabranice selektora Nenada Markovića poslale su sjajnu podršku svojim starijim koleginicama.

foto: KSS

Naš mladi tim nalazi se u grupi A sa selekcijama Slovenije, Nemačke i Rusije.

Srbiju će na Evropskom prvenstvu predstavljati sledećih 12 košarkašica: Ivana Katanić (kapiten), Mina Đorđević, Nevena Naumčev, Teodora Turudić, Vladana Vujisić, Ivana Raca, Milica Bojović, Marijana Zukanović, Tamara Jovančević, Lara Radulović, Marija Stojanović, i Nevena Vučković.

U Stručnom štabu selektora Miloša Pavlovića nalaze se pomoćni treneri Vesna Despotović i Bojan Ivanović, doktor Momčilo Jakovljević, fizioterapeut Marko Đurković i tim menadžer Katarina Protić.

Selektor Miloš Pavlović uveren je da su negove izabranice spremne za iskušenja koja ih očkuju i da će ostvariti dobar plasman na EP.

"Najpre od sebe, pa od svih, devojaka očekujem najviše moguće. Dobro smo radili, napredovali smo u prethodnih nekoliko nedelja. Samopouzdanje nam je poraslo i ne treba nikoga da se plašimo. Ipak, ovo je Evropsko prvenstvo, lakih protivnika nema i niko nije nepobediv. Spremni smo na borbu i da u svakom trenutku pružimo maksimum", istakao je Pavlović.

SREĆNO!

Kurir sprot