Eto, i to je dočekala

Jelena Karleuša na fakultetu

Na testu opšte informisanosti za prijem na niški fakultet postavljeno je i pitanje o Karleušinoj pesmi „Sodoma i Gomora“

Stars
> 00:00h

Neverovatno, ali istinito. Jelena Karleuša sigurno nije očekivala da će završiti na prijemnom ispitu kada je odabrala pesmu „Sodoma i Gomora“, ali baš to se desilo! Na testu opšte informisanosti za upis na Filozofski fakultet u Nišu jedno od pitanja glasi ovako: „Nov hit Jelene Karleuše u naslovu pominje biblijske gradove“, a odmah ispod pitanja nalaze se ponuđeni odgovori: „Nazaret i Vitlejem“, „Jerusalim i Jerihon“ i, tačan odgovor, „Sodoma i Gomora“. Osim Karleuše, u testu se nalaze još neka pitanja vezana za pop kulturu, televiziju i film, kao na primer o „Doktoru Hausu“, Evroviziji i filmovima „Ko to tamo peva“ i „Gospodar prstenova“. Inače, JK će nastupiti i na Festivalu zabavne muzike „Banja 2012 - Dunav Osiguranje“, koji večeras počinje u Vrnjačkoj Banji, a ono što je, blago rečeno, šokiralo organizatore festivala jeste lista zahteva koju im je dostavio tim pop zvezde. Kurir je iz izvora bliskih organizaciji festivala saznao da je Jelena, između ostalog, u stilu najvećih svetskih zvezda tražila garderobu bez prozora, veselih boja, a potom i neprskane jabuke, flaširanu vodu „evijan“, grickalice bez glutena, papagaja (?!), parking-mesto ispred garderobe, da na putu od garderobe do bine ne sretne nijednog pevača, ali ono što je najviše šokiralo ljude u organizaciji jeste izričit zahtev da se zabrane poljupci, rukovanje, grljenje, slikanje i svaki prilazak na razdaljini manjoj od dva metra. Kada smo Jelenu Karleušu zamolili da nam objasni ovakvu rajder-listu, kratko je odgovorila: - Nije u redu što je to izašlo u javnost, to su samo sitnice koje mi omogućavaju da radim svoj posao kako treba!

JK u društvu Toma Henksa i Grofa Drakule Ovako izgleda deo ispitnih pitanja na testu opšte informisanosti za upis na Filozofski fakultet u Nišu.

Rajder lista Liste zahteva Jelene Karleuše koju je ispostavila organizatorima festivala sadrži ne bi se postidele ni najrazmaže nije i najekscentrič­nije sve­tske muz­ičke zvezde.