Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

u poseti oš drinka pavlović

RADOJIČIĆ OBIŠAO ŠKOLARCE I POŽELEO IM USPEH: U naredne dve godine uložićemo 3 milijarde dinara u rekonstrukciju škola

Beograd

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišao je danas učenike Osnovne škole "Drinka Pavlović" gde je đacima poželeo srećnu novu školsku godinu i mnogo uspeha u radu i lepo druženje, i obećao da će Grad nastaviti da radi na stvaranju još boljih uslova za boravak i rad u školama.

Gradonačelnik Radojičić prisustvovao je prvom času odelenja 4/1 i razgovarao sa učenicima koji su se interesovali za njegove prve školske dane i sećanja.

foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Podelio je svoje impresije prvog dana škole koju je pohađao u Majdanpeku, "otkrio" kako je učio pesmice, najviše voleo matematiku, ko mu je bio najbolji drug...ali i da su njegova deca išla upravo u "Drinku Pavlović" u osnovnu školu.

U izjavi novinarima nakon časa Radojičić je rekao da mu je bila čast i zadovoljstvo što je posetio tu školu i da razgovara i provede prijatno vreme sa đacima.

Poželeo sam im uspešnu školsku godinu, dobre ocene i zdravlje, da se lepo zabavljaju i druže, ali i da ćemo činiti sve da im škole budu što lepše i sređenije.

"Grad ima plan da u naredne dve godine ukupno uloži tri milijarde dinara u rekonstrukciju škola i ima planove i projekte za rekonstrukciju 25 škola" rekao je Radojičić koji je naveo da je đacima preneo i da će Grad voditi računa da na pravi način imaju ispunjeno slobodno vreme kroz razne besplatne sportske aktivnosti i druge programe.

foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Imao je poruku i za rukovodstva škola i nastavno osoblje i zaposlene u njima i istakao da su svesni značaja i težine posla koji obavljaju, poželeo im takođe puno sreće u radu i uspeha u novoj školskoj, ali i naveo da će Grad i dalje ulagati napore da posao obavljaju u što boljim uslovima i na što bolji način.

Direktor "Drinke Pavlović" Jole Bulatović rekao je da je u školi upisano 110 đaka prvaka, da je spremno dočekala novu školsku godinu i zahvalio gradonačelniku na svim aktivnostima Grada koji utiču poboljšanje školskog života i rada.

"Radujemo se novoj saradnji i saradnji sa novim gradonačelnikom" rekao je Bulatović.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug, Filip Krainčanić)