Foto: Printscreen/Instagram

NAŠLA NAČIN DA ZARADI

POSAO JOJ JE DA IZLAZI NA SASTANKE: Devojka (29) svoje usluge naplaćuje 270 evra za samo dva sata, a evo šta kaže njen DEČKO! (FOTO)

Žena
> 16:25h

Izlascima na sastanke s potpunim strancima ova devojka je zaradila više od 45.000 evra, a da stvar bude bolja - ima dečka.

Šin Hanter (29) iz Vašingtona naplaćuje 270 evra izlazak na luksuzne večere s ljudima koje je upoznala na internetu dok je bila solo pre dve godine. Dosad je bila na više od 100 sastanaka, a raspored joj je toliko bukiran da svakom klijentu poklanja svega dva sata svog vremena. Šin, koja je i glumica, tvrdi, međutim, kako njeni sastanci ne podrazumevaju seks i to uvek napomene na početku, bilo da je reč o ženi ili muškarcu. Trenutno dopušta sebi jedan takav sastanak u nedelji.

Izlazila je s ljudima po SAD, kao i Meksiku i Kostariki, a samo je u poklonima primila oko 15.600 evra.

"Dobijala sam krznene kapute, zlatni nakit, odeću i, naravno, putne troškove", rekla je Šin.

Budući da više nije sama, tvrdi kako "posao" nema uticaja na njen ljubavni život.

"Mom dečku ne smeta što izlazim s neznancima jer zna kako ne tražim novu vezu. Volim da se nalazim s ljudima za novac, to je društveno i plaća mi račune", izjavila je profesionalna pratilja.

"Bila sam na toliko lepih mesta, uključujući Njujork, LA, San Francisko, Floridu, Minesotu, Kostariku, Meksiko i Kanadu. Zabavno je jer ja volim nova iskustva. Izlazila sam s ljudima iz Saudijske Arabije, Engleske, Japana, Tajvana, Tajlanda i Rusije", ispričala je Šin.

"Trudim se sada, kad sam u vezi, ipak malo da proredim sastanke, ali izađem na njih nekoliko u jednom mesecu. Svakome bih ovo preporučila ko želi da zaradi dodatan novac uživajući na luksuznim večerama", zaključila je.

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Printscreen/Instagram