Foto: Printscreen

dobar glase se daleko čuje

VODEĆI SVETSKI MEDIJI MASOVNO CITIRAJU KURIR: Šaćiri dolazi na Marakanu, a Terzićeva poruka albanskom fudbaleru iz Liverpula je zapalila Zapad!

Izjava generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića Kuriru o dolasku fudbalera Liverpula Đerdana Šaćirija u Beograd izazvala je veliku pažnju vodećih svetskih medija!

Fudbal
> 19:55h

U intervjuu za Kurir Terzić je izjavio kako će fudbaler Liverpula i reprezentativac Švajcarske biti pod velikim pritiskom na Marakani, ali da će ga crveno-beli dočekati kao pravi domaćini.

- Mislim da će on biti pod neverovatnim psihološkim pritiskom jer će znati gde dolazi. Zna on da je Crvena zvezda simbol Srbije, a igraće u grotlu "Marakane". Ne znam ni da li će uopšte doći, a ako se usudi biće manji od makovog zrna. Sumnjam da će doći. Naravno, mi kao fudbalski klub moramo ga dočekati jednako kao svakog rivala jer ne bi trebalo da se bavimo prošlošću i istorijom. Zvezda mora da uradi sve da Šaćiri oseti da je došao da igra fudbal. Naša je obaveza da ga zaštitimo u slučaju neželjenih situacija. Da budemo dobri domaćini - izjavio je Terzić pre dva dana.

Njegove reči su daleko odjeknule, a čule su se čak do Ostrva, gde su svi najvećiji mediji preneli ovu njegovu izjavu i intervju za Kurir.

Englezi skreću svima pažnju na mogući problem koji Švajcarac, ali i ceo Liverpul mogu imati prilikom dolaska u Beograd i na Marakanu.

Nema sumnje da Srbi i narod u ovoj zemlji još dugo neće zaboraviti provokacije Švajcaraca sa Mundijala, Džake ali Šaćirija pre svega.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Kurir sport

Foto: Printscreen