Foto: Damir Dervišagić

hit

JELENA KARLEUŠA NA SASTANKU ZVEZDA GRANDA: Nisam kriva za Lukasov odlazak

Stars

Aca Lukas, koji je poslednjih nekoliko godina bio stalni član žirija "Zvezda Granda", juče nije došao na sastanak koji je direktor "Granda" Saša Popović sazvao za sve sudije povodom nove sezone popularnog muzičkog takmičenja. "Zvezde Granda" startuju sa snimanjem u ponedeljak, 10. septembra, a kako se već mesecima unazad pričalo, a što je potvrdila JK, Lukas je definitivno rekao zbogom ovoj emisiji.

Iako su iz organizacije ovog šoua rekli da očekuju da će se svi članovi žirija odazvati pozivu za sastanak, a samim tim i Lukas, on ipak nije došao. Nije se pojavio ni Dragan Stojković Bosanac.

foto: Printscreen Instagram

Jelena Karleuša je u "Grand" stigla neposredno pred početak sastanka, ali je želela da izbegne predstavnike medije, pa je ušla na sporedan ulaz. Kako smo saznali na licu mesta, ona nije imala adekvatnu šminku i zbog toga nije bila raspoložena za fotografisanje, ali je zato na društvenim mrežama juče postavila obaveštenje da će se ove sezone pobednik birati bez Lukasa. Ona je istakla da ona nije kriva za njegov odlazak, o čemu se uveliko pričalo nakon njihove žestoke svađe.

- U ponedeljak kreće snimanje "Zvezde Granda". Ono što sam želela i konačna mogućnost da se stvarno napravi prava zvezda od nekog takmičara sad su realni. Videćete. Najbitnije je to da će kvalitetom zgaziti bolest zvana "rijaliti". Nemam veze sa činjenicom da Lukas nije član - napisala je Karleuša, koja nije otkrivala detalje.

Marija Šerifović je rekla da je u novoj sezoni akcenat stavljen na učesnike, Viki Miljković će i dalje odgovarati na provokacije JK, dok je Snežana Đurišić poručila da će "Zvezde Granda" biti drugačije od svega na šta smo do sada navikli. Ana Bekuta se nije oglašavala.

Ljiljana Stanišić