Foto: Nebojša Mandić

Ekskluzivno

OTKRIVAMO KOJI ROKER ZAMENJUJE ACU LUKASA: Đorđe David u Zvezdama Granda!

Stars

Đorđe Nikolić, poznatiji po umetničkim imenom Đorđe David, novi je član žirija "Zvezda Granda", ekskluzivno saznaje Kurir. Rokenrol pevač dolazi umesto folkera Ace Lukasa, pa će uz Anu Bekutu, Jelenu Karleušu, Viki Miljković, Mariju Šerifović, Snežanu Đurišić, Dragana Stojkovića Bosanca, ali i direktora "Granda" Sašu Popovića, tražiti novu muzički zvezdu najveće produkcijske kuće na Balkanu.

foto: Marina Lopičić

Kako smo saznali, Saša Popović se na ovaj potez odlučio vođen samo jednim motivom - da gledaocima pruži nešto do sada neviđeno u "Zvezdama Granda".

- Nije slučajno što su "Zvezde Granda" skoro 15 godina najpopularniji muzički šou-program u Srbiji i šire, s obzirom na to da Saša Popović i njegov tim uvek smišljaju nešto novo. Nakon što je Aca Lukas otišao iz žirija, Popović se našao pred teškim zadatkom da mu nađe dostojnu zamenu, a sada je uveren da je u tome uspeo, baš kao što je postigao pun pogodak kada je, posle odlaska Zorice Brunclik, angažovao Jelenu Karleušu - otkriva naš izvor blizak produkciji i dodaje da je Popović Nikolića izabrao zbog elokvencije, iskrenosti, ali i neospornih muzičkih kvaliteta.

- Đorđe David nema dlake na jeziku i vrlo je potkovan. Iako je roker, nema predrasuda prema folkerima i mnogo puta je gostovao na Grand televiziji. Osim toga, u takmičenju se često izvode rok i pop pesme, i Popović je zaključio da bar jedan član žirija treba da bude iz tog miljea - zaključio je naš sagovornik, čije navode nismo uspeli da proverimo kod bivšeg pevača "Generacije 5", ali smo o njemu pitali Jelenu Karleušu.

foto: Screenshot

Ona nije želela da otkrije ime novog člana žirija, ali ga je zato detaljno opisala. - Jako je dobar frajer, ekstremno inteligentan, talentovan, vrlo oštar na jeziku. Uostalom, videćete, vrlo brzo startujemo - rekla nam je JK, u čije reči ćemo uskoro imati prilike da se uverimo.

Lj. Stanišić/ foto: Nebojša Mandić