icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Ana Paunković

NOVA SEZONA

SAŠA POPOVIĆ PROMENIO JE CELI SISTEM ZVEZDA GRANDA: Otkrio šokantne detalje takmičenja, žiriju neće biti LAKO, a kandidati će doživeti veliki ŠOK!

Objavljeno: 11.09.2018. 10:52h

 

Saša Popović, direktor Grand produkcije, otkrio je šta sve spektakularno čeka i takmičare, žiri i gledaoce u novoj sezoni "Zvezda Granda". 


 

"Mnogo toga je novo. Ovo je 13. sezona i nekako razmišljali smo kako da promenimo celi sistem takmićenja i da uvedemo neke novine i promene kako bi posle 12 godina Zvezde Granda dobile neku novu formu i neku novu poruku. Ova sezona je interesanta, prvi put je da se članovi žirija takmiče među sobom", otkrio je Saša Popović. 

foto: Printscreen/Prva

 

"Pevači su mentori ove godine i pevači svojim tasterima i nekim odlukama odlučuje koji takmičar će doći u njihov tim. Žiri se nalazi u zatvorenoj kapsuli. Ne vide kandidata i na osovu pevanja daju ocenama da li su zadovoljni njegovim pevanjem. Kada otvorimo kapsulu, onda oni vide kandidata i ja ih pitam da li žele uđe u njihov tim, odnosno da mu budu menter. Oni koji su dali "da", oni odlučuju, koji su rekli "ne", njih ništa ne pitamo. Ne postoji ograničenje broja takmičara", otkrio je Popović. 

 

"Ako imamo više od jednog člana žirija koji želi tog takmičara u tom slučaju kandidat odlučuje kod koga će da bude. Ali ga prvo pitam  kod koga nećeš i data se on nalazi u neobranom grožđu", napomenuo je direktor Granda i rekao da se posle toga takmičar više ne može predomisliti. 

foto: Kurir TV

"Ako takmičar nije siguran kod koga će da ide, imamo u bekstejdu mamu, tatu, dečka, devojka...  i mi pitamo šta oni misle. Imali smo jedan primer u prvoj emisiji  gde je mama rekla Đorđa Davida, a sin ili sin kaže neću... Ma to je opšti cirkus", otkrio je detalje sa prvog snimanja u Jutru sa Jovanom i Srđanom. 

 

Popović je rekao i da oni tokom snimanja ništa ne planiraju i da svađe žirija nije u scenariju.

 

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Foto Ana Paunković 

 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!