Foto: Profimedia, Printscreen

bomba

PORNO KARDAŠIJAN! KENDAL GOLA KAO OD MAJKE ROĐENA: Procurele VRELE FOTKE starlete, NBA zvezde u centru skandala! Premašila je sestrin kućni video (FOTO 18+)

Kendal Džener je nova žrtva hakera koji su javno objavili njene gole fotografije.

Košarka
> 14:29h

Ipak, njen slučaj je malo drugačiji od ostalih, jer se navodno sumnja da su njene fotografije namerno puštene u medije. Nagađa se da je to uradio njen bivši i dugogodišnji dečko Blejk Grifin, inače košarkaš u NBA ligi, koji je navodno podmitio jednog poznatog hakera kako bi mu nabavio slike.

foto: Reuters

Grifin je prošle sezone pojačao redove Detroita, a prešao je iz ekipe Klipersa u kojoj sada nastupaju srpski reprezentativci Miloš Teodosić i Boban Marjanović. Grifin je u ligi npoznat kao jedan od najatraktivnijih igrača i belih košarkaša koji spektakularno zakucavaju.

Kendal i Blejk su pre smo nekoliko meseci okončali svoju dugogodišnju ljubavnu romansu, a ova manekenka iz porodice Kardašijan sada se dovodi u vezu sa drugom NBA zvezdom. U pitanju je velika zvezda ove lige i igrač Filadelfije Ben Simons.

Kada je reč o fotografijama, u pitanju su fotke na kojima Kendall pozira bez odeće na plaži. Čim su fotografije ugledale svetlost dana, mlada manekenka se odmah našla na udaru javnosti.

foto: Printscreen

Kendall je dobila brojne kritike jer na fotografijama izgleda mršavo, ravno tj. bez oblina i jer je građena kao muškarac. Ovi komentari deluju pomalo kontradiktorno, ako uzmemo u obzir da su njene starije sestre večito na udaru zbog ‘lažnog izgleda’, ugrađenih silikona i velikih oblina.

foto: Printscreen

Očigledno da Džener ide stopama svoje sestre Kim koja je pre nekoliko godina snimila pornić i na taj način stekla planetarnu popularnost. Izgleda da je ovo dobitna formula za popularnost u svetu šou-bizisa pošto su su ove obnažene fotografije podigle veliku prašinu u javnosti.

FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen

Kurir sport