Foto: Dragana Udovičić

Drama

PIJANI FAN NASRNUO NA DARU BUBAMARU, NAPAO JU JE NOŽEM: Haos nastao na nastupu, a obezbeđenje je sprečilo tragediju!

Na nastupu u Parizu pevačica je bila meta muškarca na čije udvaranje nije odgovorila, otkriva Janči Virag, koji je osujetio nasilnika.

Stars
> 12:54h

Gde god da se pojavi Dara Bubamara, nastane haos, ali popularnost nosi i rizike, ponekad i po život. U to se folk pevačica uverila kada je, kako Kurir saznaje, zamalo izbodena, i to prilikom nastupa.

Nemili događaj odigrao se u jednom klubu u Parizu, gde ju je napao muškarac koji je u ruci držao perorez. To za Kurir otkriva Janči Virag, Srbin iz Zrenjanina, koji godinama radi kao obezbeđenje domaćih i svetskih zvezda u francuskoj prestonici.

Privlačio pažnju

- Dara je jedna od retkih pevačica iz Srbije koja do poslednjeg mesta rasprodaje klubove. Tako je bilo i te, umalo kobne noći. Gužva se stvorila ispred lokala, a jedan muškarac je na sve načine pokušavao da uđe preko reda. Bio je pripit, navalentan i bezobrazan. Non-stop je pitao kada će da dođe Dara. Poludeo je kada sam mu rekao da je već unutra i na silu je pokušao da uđe. Nisam mu dozvolio i rekao sam da može da uđe kada se smiri - priča Janči i dodaje da je taj muškarac posle pola sata ponovo prišao, ovoga puta preklinjući ga da mu dopusti da uđe kako bi video pevačicu, jer je obožava.

- Pustio sam ga i sve je bilo u redu. Ona je pevala, a on je stajao u blizini bine. Snimao ju je telefonom, znao je svaku njenu pesmu. Slao joj je poljupce i mahao rukama da joj skrene pažnju na sebe. Opomenuo sam ga da se ne penje na scenu i on je poslušao. Međutim, haos je nastao kada je Dara završila prvi blok pesama i krenula na pauzu. On ju je dozivao, ali ona ga od muzike nije čula i nije se ni osvrnula. To ga je razbesnelo, pa je krenuo za njom, a ja za njim. Na sreću, uhvatio sam ga za ruku i tada sam video da u drugoj drži perorez! Oborio sam ga na pod, a potom izbacio iz lokala i pozvao policiju. Tek na kraju nastupa smo joj ispričali šta se dogodilo da se ne bi traumirala - završavala Virag.

Izuzetak

I Dara je potvrdila naša saznanja.

- Hvala bogu, sve je na kraju bilo u redu. Uvek ima ljudi koji pokušavaju da dođu do pevača, posebno ako malo popiju. Gde god da nastupam, želim da se sećam samo lepih stvari. Nekad se dogode i manje lepe stvari, ali na sreću, kod mene baš retko - rekla je folk pevačica.

foto: Dragana Udovičić

Milan Kesić Dari Bubamari poslao ruže, ali i pare

BIVŠI JE ZAKITIO EVRIĆIMA

Dara Bubamara nastupila je prošlog četvrtka u jednom beogradskom klubu, ne sluteći da će joj bivši muž Milan Kesić prirediti iznenađenje. Kako Kurir saznaje, pevačica je došla na tezgu, počela nastup, a nakon što je otpevala nekoliko numera, konobar joj je na binu doneo punu korpu cveća. Ali u njoj nisu bile samo mirišljave ruže već je svaki cvet bio okićen novčanicama od po 500 evra! Pevačica nije znala ko joj šalje poklon, pa isprva nije želela da ga prihvati, ali kada joj je konobar rekao da joj to iz separea stiže od bivšeg supruga, ona se oduševila.

- Samo je jedan muž - rekla je Dara i razvukla osmeh od uveta do uveta.

Iako su već tri godine razvedeni, Milan ne krije da mu je stalo do bivše supruge, koja mu je rodila sina. On je i tu noć došao samo zbog njenog nastupa iz Pariza u Beograd i odmah se prvim letom vratio u Grad svetlosti.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/ Foto: Dragana Udovičić