Foto: Printscreen/Twitter

ISPOVEST

IMALA SAM SASTANAK NA SLEPO IZ PAKLA: Čim smo seli počeo je da vređa konobaricu, a onda je otišao do toaleta... U tom trenutku stigla mi je ova GROZNA PORUKA!

Žena

Amerikanka Rajan Miler podelila je svoje iskustvo sa, kako ga je nazvala, sastanka iz pakla. Svog potencijalnog izabranika Brendona upoznala je preko aplikacije za sastanke i dogovorili su se da će se naći uživo u jednoj pivnici.

"Bio je bezobrazan prema konobarici, jer nije dovoljno brzo došla do našeg stola nakon što je on popio prvo pivo. Bacio je cenovnik na pod demonstrativno poput deteta i obraćao joj se odvratno sarkastičnim i ponižavajućim tonom", objasnila je Miler.

"Nakon tri piva i nareska za večeru pitao me hoće li mi smetati ako ode do toaleta. I kada je otišao, više se nije vratio", prepričala je devojka, koja je odmah potom dobila poruku:

"Hvala na večeri. Definitivno nisi dobrodošla, kalifornijska debeljuco."

"Najgore je to što je moj deo iznosio svega 600 dinara. Najžalosnije od svega je to što je on otac i ima ćerku. Kopajući malo dublje, našla sam na njegovom Instagramu mnogo rasističkih objava i podrugljivih komentara na račun ljudi koje je smatrao debelima", napisala je devojka pa nastavila:

"Poenta priče? Devojke, najprije dobro istražite s kim se nalazite! Sve smo mi divne žene koje zaslužuju da budu voljene."

Kurir.rs/The Sun, Foto: Printscreen/Twitter