Foto: Reuters

BLAM

DEVOJČICA BRUTALNO ISKULIRALA MELANIJU USRED BELE KUĆE: Fotografija koja je zapalila društvene mreže (FOTO)

Melanija Tramp, prva dama SAD, pozvala je 30 učenika šestog razreda u Belu kuću u okviru meseca borbe protiv nasilja u školama. Sam događaj nije privukao ni upola pažnje koliko je jedna fotografija uslikana tokom okupljanja.

Planeta
> 08:03h

Na njoj se vidi devojčica prekrštenih ruku, koja, za razliku od ostale dece koja razgovaraju sa Melanijom, ne deluje ni malo impresionirano što je upoznala suprugu prvog čoveka SAD i došla u Belu kuću.

Njen, verovatno nenameran potez, podstakao je lavinu komenatara na društvenim mrežama.

Njen izraz lica i poza koju je zauzela privukla je pažnju i kolumniste Njujork tajmsa Čarlsa Bloua, koji je objavio na Instagramu uz hašteg #IReallyDontCareDoYou (Mene zaista nije briga. Da li je tebe?)

Reč je o natpisu koji je Melanija nosila na jakni kada je julu otišla u posetu prihvatnom centru za decu na granici sa Meksikom, u jeku polemike o migrantskoj politici njenog supruga. Natpis je takođe podstakao brojne reakcije, pa i oštre kritike. Pojedini su Melaniju tada optuživali za licemerje, a neki su njen diskutabilan modni izbor tumačili kao suptilnu poruku suprugu.

Kurir.rs

Foto: Reuters