KRATKO SE ZADRŽALI

OCU I MAJCI DARKA LAZIĆA LAKNULO POSLE PROBLEMA SA PLUĆIMA: Pevač NOĆ PROVEO MIRNO, roditelji mu došlu u posetu, ali bez verenice Marine (KURIR TV)

Stars
> 13:21h

Roditelji Darka Lazića, koji se već dve nedelje posle teške saobraćajne nesreće nalazi u KBC Zemun gde se oporavlja, svakodnevno obilaze sina, a posle jučerašnje drame kada su Darku lekari izvadili iz pluća 2 litre krvi, danas su se zadržali veoma kratko.

Otac Milan i majka Branka došli su u bolnicu, seli u obližnji kafić, popili kafu, potom su se nakratko zadržali u bolnici i otišli kući. Za razliku od jučašnjeg dana, danas su bili opušteniji, budući da je, kako smo saznali od izvora u bolnici, Darko proveo noć mirno i oseća se bolje.

Za razliku od svih oviih dana, Darkova verenica Marina Gagić nije danas došla u posetu.

Ona je skoro svakodnevno dolazila kod pevača, neprestano bila uz pevačeve roditelje, sem kada je bila bolesna prošle nedelje pa nije smela da dođe u posetu.

"Ne osećam se dobro, uopšte. Sutra ću, ako Bog da, doći kod moje jedine i najveće ljubavi, ako ozdravim", rekla je Marina.

Podsetimo, pevač Darko Lazić se već dve nedelje nalazi u KBC Zemun, pošto je sleteo s puta nadomak kuće u Brestaču. Lazić je nekoliko dana proveo u veštačkoj komi zbog više teških povreda, izvađena mu je slezina, zbog problema sa bubrezima je na dijalizi, a pre dan su mu iz pluća izvukli 2 litre krvi.

foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Kurir.rs/J.S/PDV/Foto Kurir