Nije mogao da diše

DRAMATIČNI DETALJI OPERACIJE DARKA LAZIĆA: Iz pluća mu izvukli 2 litre krvi! Upao i u APSTINENCIJALNU KRIZU?! (KURIR TV)

Stars -

Darko Lazić hitno je operisan noćas u KBC Zemun i iz pluća mu je izvučeno dve litre krvi, javili su beogradski mediji, ali, kako nezvanično saznajemo, nije bila u pitanju operacija nego intervencija izvlačenaj krvi iz plućnog krila i izvučeno mu je 1,5 krvi.

Takođe, nezvanično saznajemo, iz izvora bliskih medicinarima u bolnici, Darko je upao u apstinencijalnu krizu. Prema ranijim Lazićevim izjavama medijima, od kojih nije ništa krio, on je povremeno konzumirao opijate, pa je moguće da je sada usledela kriza.

"Darko ima apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge, priznao je lekarima da je koristio narkotike, u kriznim momentima traži da mu "donesu nešto", rekao je lekar iz KBC Zemun, a prenose beogradski mediji.

Lazić se tokom noći požalio da ne može da diše, pa su mu lekari snimili pluća i videli zloslutnu senku na levom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost.

Porodica je obaveštena da operacija mora hitno da se obavi. Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok senke koja je Darku Laziću otežavala disanje. Iz plućne maramice izvučeno je čak dve litre krvi!

Kako smo saznali, krvarenje je možda nastalo od naprezanja, budući da od petka pije lek za iskašljavanje zbog sekreta koji se stvara od ležanja.

foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Jutros su u KBC Zemun stigli majka Branka, otac Milan i verenica Marina Gagić mu došli koji su nakratko usli u bolnicu, a potom su otišli do obližnjeg kafića kako bi sačekali nove informacije o Darkovom zdravstvenom stanju. Kako saznajemo, čekaju se rezultatu skenera pluča.

Posle noćašnje drame, sada je dovetena i u pitanje operacija kuka i butne kosti, koja je trebalo da bude u sredu, 7. novembra.

Podsetimo, Darko Lazić oporavlja se u KBC Zemun. U saobraćajnoj nesreći 23. oktobra zadobio je teške telesne povrede kada je nad BMW izgubio kontrolu pa sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Unutrašnje krvarenje lekari su uspeli da saniraju vađenjem slezine, a sada pevača očekuje još jedan hirurški zahvat.

foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Kurir.rs/N. M/PDV/Foto Printceen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja