LAZIĆI OSTALI BEZ NOVCA: Darkovi roditelji prodaju njegovu kuću u Brestaču!
Foto: Kurir, Dragana Udovičić

SAZNAJEMO

LAZIĆI OSTALI BEZ NOVCA: Darkovi roditelji prodaju njegovu kuću u Brestaču!

Stars -

Roditelji Darka Lazića, majka Branka i otac Milan, i dalje su zabrinuti za zdravstveno stanje njihovog sina koji se posle teške saobraćajne nesreće nalazi u bolnici u Zemunu, gde će mu sledeće nedelje biti urađena još jedna operacija.

Njima je oporavak starijeg naslednika toliko važan da će, ukoliko bude bilo potrebe, prodati i kuću u Brestaču u koju je pevač navodno uložio 300.000 evra.

foto: Damir Dervišagić

- Darkovi roditelji su zahvalni svim ljudima koji na bilo koji način žele da pomognu njihovom sinu. Međutim, oni ne žele nikoga da opterećuju i da sede skrštenih ruku jer znaju da je lečenje skupo i da Darko narednih meseci neće moći da radi, pa su odlučili da oglase njegovu nekretninu u Brestaču. Njima je zdravlje njihovog mezimca najbitnije i prodaće sve samo da se oporavi. Oni inače skromno žive i nemaju ušteđevinu, tako da nemaju mnogo izbora u ovom trenutku - priča naš izvor.

foto: Marina Lopičić

On kaže da su Branka i Milan svesni da kuću neće moći da prodaju za onoliko novca koliko je u nju uloženo, ali nikako ne žele ni da se zadužuju kod ljudi. - Na svu sreću, Darkov oporavak ide na bolje. Pevač lepo reaguje na sve terapije i svestan je svega, komunicira sa majkom i ocem. Jasno mu je da je u velikom problemu i roditeljima je dao dozvolu da preduzmu sve što oni smatraju da treba, samo da se oporavi i da stane na noge. Branka i Milan mu još nisu rekli da planiraju kuću da prodaju jer ne žele da ga uznemiravaju. Naravno, neće ni da je prodaju budzašto jer je od temelja urađena kvalitetno, a i u nju je uloženo mnogo novca - tvrdi naš sagovornik.

Podsetimo, Darko je tu nekretninu počeo da zida kada se oženio sa koleginicom Anom Sević, u nameri da tu žive. Međutim, pevačica nije želela da živi u Brestaču, i Darko je, kako bi sačuvao mir u kući, kupio luksuzni dupleks na Košutnjaku. Nakon razvoda, on je izašao iz tog stana i vratio se u rodno mesto, a Ana je nastavila da živi sa njihovom ćerkicom. Sa druge strane, Darkova aktulena izabranica Marina Gagić obožava Brestač i njoj nije nikakav problem da sa Darkom upravo tamo svije porodično gnezdo. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa porodicom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

300.000 evra uložio je Darko u nekretninu 10.000 je cena njegovog nastupa 27 godina je napunio

Kuma brine za Darka Andreana Čekić ponudila pomoć

Kuma Darka Lazića, pevačica Andreana Čekić, među prvima je ponudila finansijsku pomoć Darkovoj porodici. Ona je non stop na vezi sa pevačevim roditeljima i u svakom trenutku je informisana o njegovom stanju, a u bolnicu dolazi kad god joj to obaveze dozvole.

foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Kurir

Marija Dejanović/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track