MORAMO DA SE VIDIMO! Darko Lazić pred saobraćajku poslao Đaniju poruku: "Sine, evo slećem"!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Instagram

ŠOK

MORAMO DA SE VIDIMO! Darko Lazić pred saobraćajku poslao Đaniju poruku: "Sine, evo slećem"!

Stars -

Darko Lazić doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću u blizini rodnog Brestača, a pre toga razmenio je nekoliko poruka sa kolegom i velikim prijateljem Radišom Trajkovićem Đanijem, kojeg zove "ćale".

"Teško mi je zbog njega, jer ga baš gotivim. On me zove 'ćale'. Hvala dragom Bogu da se oporavlja i da će biti super. Tek ćemo da se veselimo i da pravimo žurku u njegovo zdravlje", rekao je pevač.

Kad je čuo šta se Darku dogodilo nimalo m unije bilo svejedno. Bio je u šoku i neverici.

"To je bio veliki šok. Ja sam se tog jutra vraćao iz Njujorka i baš sam mu u pola pet poslao poruku: 'Sine, evo slećem'. On je meni odgovorio: 'Ćale, moramo da se vidimo', a ja mu napišem: 'Malo da se odmorim i gledamo se ovih dana'. Legao sam da spavam, probudio se i kada mi je žena rekla šta se dogodilo, nisam mogao da verujem. Totalni šok", priznaje Đani.

Podsetimo, Darko Lazić oporavlja se u KBC Zemun. U saobraćajnoj nesreći 23. oktobra zadobio je teške telesne povrede kada je nad BMW izgubio kontrolu pa sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Unutrašnje krvarenje lekari su uspeli da saniraju vađenjem slezine, a sada pevača očekuje još jedan hirurški zahvat.

foto: Damir Dervišagić, Kurir

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja