Foto: Youtube/Printscreen

razočarali su ceo svet

DIRLJIVA PRIČA OVOG BESKUĆNIKA DOBILA ŠOKANTAN OBRT: Proslavio se kada je devojci dao poslednji dinar, ali se sada saznala surova istina (VIDEO)

Beskućnik iz Filadelfije, Džoni Bobit mlađi, prošle godine je dospeo u žižu javnosti kada je poslednjih 20 dolara dao jednoj devojci. Uprkos priči koja je oduševila ceo svet, sada se otkrila prava istina.

Planeta

Kejt Meklur je ostala bez goriva usred noći i nije znala šta da radi i koga da pozove.

Džoni joj je kupio kanticu sa benzinom i pobrinuo se da bezbedno stigne kući. Ona je zauzvrat pokrenula prikupljanje novca za Bobita na platformi "GoFundMe" i sakupila oko 400.000 dolara. On je tako mogao da započne nov život.

Međutim, sada se otkrilo šta se krije iza ove "tople ljudske priče".

Džoni, Kejt i njen dečko Mark Damiko su skovali plan kako da zajedno skupe novac. Izmislili su priču kako je Kejt bila u nevolji jedne noći i pokrenuli kampanju prikupljanja novca, ali nisu baš uspeli da usklade priče. Svo troje su uhapšeni i očekuje ih optužnica za krađu i prevaru. Utvrđeno je da su se oni poznavali najmanje mesec dana pre nego što je njihova priča završila u medijima.

Takođe, u avgustu ove godine, Bobit se požalio kako ga je par prevario. Tada je tvrdio da su oni skupili novac za njega, ali da on nije imao pristup parama i da je dobio samo jedan, manji deo. Damiko je odgovorio da će mu isplatiti novac kada se bude skinuo sa droge i doveo u red.

Već tada su njhove tvrdnje počele da zvuče sumnjivo, pa su se umešale i vlasti Filadelfije. Trojac nije mogao da odgovori na mnoga pitanja sugrađana koji su želeli da doniraju novac i da obezbedi sve potrebne informacije, tako da se njihova priča srušila kao kula od karata.

Kurir.rs/Vašington post Foto: Youtube/Printscreen