Foto: Facebook/Printscreen

konačno

PROŠIRENA ISTRAGA U SLUČAJU DARUVARAC: Policija ispituje ljude koji su mirno gledali kako se monstrum iživljava na Loreni!

Policija pokreće istragu protiv osoba koje su mirno gledale kako monstruozni nasilnik Darko Kovačević Daruvarac krvnički tuče 18-godišnju Lorenu u zadarskom kafiću.

Hrvatska
> 09:09h

Državni tužilac u Zadru Ivica Škara naredio je policiji sprovođenje istrage protiv osoba koje su 13. juna bile u kafiću na Meladi, javlja Zadarski.hr.

Prema onome što je zasad poznato, a lepo se vidi i na snimku s nadzornih kamera, više osoba stoji i gleda zločin i ne pokušavajući da spreči monstruma koji divljački bije tinejdžerku.

Iako niko od prisutnih te večeri u kafiću zasad nije dobio krivičnu prijavu, ODO je ipak procenio da je potrebno da se ispita da li je neko mogao, ali nije, da spreči Daruvarca u premlaćivanju devojke.

Biće istraženo i da li je neko odbio da joj pomogne, što je krivično delo nepružanja pomoći osobi u životnoj opasnosti, za što je predviđena kazna do godine dana zatvora. Naime, i žrtva i njena prijateljica su posvedočile da je gazdarica kafića odbila da zove Hitnu pomoć iako je Lorena bila zverski pretučena i obilno krvarila.

Inače, tokom istrage zadarska policija uzela je iskaze 11 osoba koje su te večeri bile svedoci napada.

Kurir.rs/Inde.hr

Foto printscreen