Foto: EPA

NIJE SVE BAJNO U KRALJEVSKOJ PORODICI

KRALJICA KIPTI OD BESA! EILZABETA LJUTA NA MEGAN I HARIJA: Stvari izmiču kontroli! Jednu stvar im najviše zamera!

Britanci s nestrpljenjem čekaju božićni govor kraljice Elizabete. Ovo je bila uzbudljiva godina za kraljevsku porodicu, a skandali ih nisu zaobišli ni ove godine.

Planeta
> 10:12h

Problemi s porodicom Megan Markl zadavali su glavobolju i osoblju i članovima kraljevske porodice. Polusestra, polubrat i otac Megan Markl neprestano istupaju u medijima, a kraljici najviše smeta situacija s Tomasom Marklom koju bi želela da reši pa je zbog toga ljuta na Megan.

"Stvari izmiču kontroli, a Hari i Megan očiglesno ne znaju da reše problem", kazao je neimenovani izvor iz Kensingtonske palate.

Naime, Megan Markl i princ Hari nisu tražili pomoć palate u slučaju Tomasa Markla i insistiraju da sve to reše sami, a budući da kraljica vidi da im ne ide od ruke, veoma je ljuta jer odbijaju pomoć.

Kraljevski biografi kažu da je situacija s porodicom nove vojvotkinje trebalo da bude rešena pre venčanja i da je šteta koju su Marklovi naneli kraljevskoj porodici sada nepopravljiva.

Megan s ocem ne komunicira od dana svog venčanja na koje nije došao jer je navodno imao problema sa srcem. U kasnijim medijskim nastupima Tomas je iznosio privatne detalje iz života svoje ćerke, ali i princa Harija.

Kurir.rs

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: