PUKLA TIKVA U KRALJEVSKOJ PORODICI! MEGAN I HARI DONELI ODLUKU BEZ PRESEDANA: Sele se što dalje od njih!
Foto: Profimedia

POTVRĐENE GLASINE

PUKLA TIKVA U KRALJEVSKOJ PORODICI! MEGAN I HARI DONELI ODLUKU BEZ PRESEDANA: Sele se što dalje od njih!

Planeta -

Kengsingtonska palata objavila je da će princ Hari i njegova Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, preseliti u novi dom na imanje Vindzor početkom sledeće godine.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa iseliće se iz Kensigntonske palate i preći u Frogmor Kotidž na imanju dvorca Vindzor, gde će se pripremati za rođenje svog prvog deteta koje se očekuje na proleće, prenosi AP. Na istom imanju u maju je organizovan i prijem za oko 200 zvanica povodom venčanja Harija i Megan u kraljevskoj rezidenciji Frogmor Haus. Kesingtonska palata je saopštila da je "Vindzor specijalno mesto" za kraljevski par i da su zahvalni što će živeti na imanju.

Dvorac Vindzor jedan je od omiljenih domova kraljice Elizabete Druge. Okružen je hipodromom gde se ona kao mlada često bavila jahanjem. Hari i Megan će živeti na imanju Vindzor, ali će nastaviti da obavljaju poslove iz Kesingtonske palate na istom imanju na kojem žive vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, Vilijam i Kejt sa decom.

Mediji na sotvru prenli su ranije da su Megan Markl i princ Hari odlučili da napuste Kensingtonsku palatu, jer ne žele da žive blizu Kejt Midlton i princa Vilijama.

Kurir.rs/ Tanjug

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja