HAOS

BIVŠA ŽENA GA MALTRETIRALA, DRAGANA MITAR GA PREVARILA... NJEMU SE BAŠ NE DA! Modelsica podnela papire za RAZVOD: Kad budete čuli šta će s detetom ZALEDIĆETE SE! (VIDEO)

Rijaliti

Dragana Mitar šokirala je Imaginarijum kada je protekle noći priznala da je podnela zahtev za razvod još pre godinu dana. Međutim, još veći šok usledio je kada se osamila u toaletu sa Ljubom Pantović, pa joj ispričala da je bivša žena maltretirala njenog sadašnjeg muža, s kojim ima sina Jovana.

"Nije je maltretirao, više je ona njega maltretirala. Njega je generalno bolelo du*e za tu prvu", konstatovala je Dragana.

"Njega je bolelo du*e za tu decu, realno", nadovezala se Ljuba, koja veruje da Siniša Dragutinović sada radi njoj ono što je njemu radila bivša žena, pa da se zbog svega toga ona oseća kao krivac.

foto: Printscreen Pink

"Mi kad idemo negde, ja Jocu ostavim kod moje mame. Ne kao da ja uvalim dete, ja sam činila dobro. Mislila sam i na njega. On mi kaže: 'Ako ne mogu tvoji, nađi ženu'. Ko može da sačuva moje dete bolje od mene i moje majke? Zna se kakve su dadilje, uopšte ih ne zanima dete, gledaju da odrade posao i idu kući", kritikovala je Dragana.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink