Foto: Dragana Udovičić, Beta/Milan Obradović

sramota!

SERGEJ TRIFUNOVIĆ PONOVO UVREDIO DIREKTORKU STUDIJA B: Iz ove televizije stigao OŠTAR ODGOVOR!

Društvo

Glumac Sergej Trifunović ponovo je danas na Tviteru nazvao direktorku Studija B, Ivanu Vučićević "fuksom", čime je ponovio uvredu na njen račun koju je iznosio i ranije.

On je, da podsetimo, danas vređao i novinarku koja mu je postavila pitanje, nazvavši je "ku*vom", a potom i objavio njen broj telefona javno, a onda je na Tviteru konstatovao:

- Ovoliku buku nije digla ni urednica Studija B kad je bila fuksa.

Iz Studija B oštro su regovali na najnoviji ispad Trifunovića:

"Zaštitno lice Đilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza, Sergej Trifunović, oglasio se na Tviteru sa još jednom uvredom, ovog puta na račun direktorke i glavne i odgovorne urednice Studija B, Ivane Vučićević napisavši: Ovoliku buku nije digla ni urednica Studija B kada je bila fuksa.

Studio B želi da podseti da ovo nije prvi, a očigledno ni poslednji napad Sergeja Trifunovića, propalog glumca i nakomana, koji u svojoj nemoći i kukavičluku, preti novinarkama i zenama. Ovo je samo nastavak politike Sergejevih političkih mentora Đilasa, Jeremića i Obradovića i drugih koji su u proteklom periodu upućivali najveće uvrede i pretnje premijerki Ani Brnabić, Maji Gojković, Mileni Ivanović, novinarki Studija B Barbari Životić i drugima.

Đilasu, Jeremiću i Obradoviću građani su već više puta rekli šta misle o njima, pošto su više puta ubedljivo poraženi na izborima. Za Sergeja Trifunovića, propalog političara u pokušaju i dalje mislimo da je najbolji lek onaj koji mu je Ivana Vučićevic prepisala prošli put: od prve žene koja ga vidi, u ime svih žena, treba da dobije šamarčinu za sve uvrede. To je najmanje što zaslužuje" - stoji u saopštenju Studija B.

Kurir.rs