SERGEJ TRIFUNOVIĆ, BEDNA KUKAVICA, OPET NAPADA ŽENE: Novinarku nazvao ku*vom i objavio joj broj telefona na Tviteru! VREME JE DA NADLEŽNI REAGUJU!
Foto: Dado Đilas

opet napada žene!

SERGEJ TRIFUNOVIĆ, BEDNA KUKAVICA, OPET NAPADA ŽENE: Novinarku nazvao ku*vom i objavio joj broj telefona na Tviteru! VREME JE DA NADLEŽNI REAGUJU!

Društvo -

Glumac Sergej Trifunović, nakon napada na Biljanu Srbljanović, nastavio je brutalno da napada žene, pa se na njegovoj meti našla i novinarka, koju je čak nazvao i ku*vom, a u Tviter prepisci obelodanio je i njen broj telefona, ugrozivši time njenu privatnost i bezbednost.

Naime, novinarka je glumca zamolila za komentar povodom teksta u kom se pominje, a potom su u porukama usledile salve uvreda, jer sve je očiglednije da Trifunović ima neki problem sa poštovanjem žena.

foto: Printscreen Tviter

Glumac je potom još jednom ponovio uvrede na račun novinarke:

- Obrisah tvit sa njenim brojem. Jer je to jedino tražila. To što je smatram ku*vom, nije je bogznakako uznemirilo - napisao je on.

Podsetimo, Sergej Trifunović je od ranije poznat po vređanju žena, pa su se na meti njegovih vulgarnosti našli i predsednica Narodne skupštine Maja Gojković, ali i direktorka i urednica Studija B, Ivana Vučićević, koju je javno nazvao "fuksom", ali mu je ona uzvratila da će ga se ne boji i da će ga ošamariti kada ga sledeći put sretne.

Ovako učestalo ponašanje Sergeja Trifunovića preporučuje se nadležnim organima da reaguju i zaustave ga na verbalnim napadima koji mogu da iniciraju i fizičko nasilje.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track