Najnovije vesti

Horoskop

 • Ovan

  Ovan

  Vaše polje inostranstva je prikazano kroz uspeh u saradnji sa stranim kompanijama. Napredak u karijeri. Očekuje vas obnavljanje komunikacije sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti. Razmislite da li želite da pokušate ponovo. Odlično se osećate.

 • Bik

  Bik

  Napredak u poslovanju i na finansijskom planu. Poseban uspeh očekuje one koji se bave trgovinom i sarađuju sa inostranstvom. Vaš odnos s partnerom ulazi u mirnije vode. Pred vama je lep i harmoničan period. Osetljivost grla. Izbegavajte hladna gazirana pića.

 • Blizanci

  Blizanci

  Vaše polje poslovne komunikacije i saradnje najavljuje vam period prosperiteta. Proširićete krug saradnika. Očekuje vas važan razgovor s partnerom. Planete vam pružaju podršku da ostvarite plan o zajedničkoj budućnosti. Glavobolja praćena migrenom.

 • Rak

  Rak

  Vaše polje poslovne komunikacije i saradnje najavljuje vam period prosperiteta. Proširićete krug saradnika. Očekuje vas važan razgovor s partnerom. Planete vam pružaju podršku da ostvarite plan o zajedničkoj budućnosti. Glavobolja praćena migrenom.

 • Lav

  Lav

  Uspešna saradnja sa inostranstvom i veliki korak napred u vašim poslovnim poduhvatima. Finansijski uspeh. Novo poglavlje na ljubavnom planu. Poznanstvo sa jednim Ovnom ili Vagom može se pretvoriti u ozbiljnu vezu. Smanjite konzumaciju alkoholnih pića.

 • Devica

  Devica

  Uspešno ćete privesti kraju rad na dugoročnom projektu. Očekuje vas potpisivanje novog ugovora. Razmišljate o zasnivanju porodice i veoma ozbiljno shvatate vezu u kojoj se nalazite. Novo poglavlje u ljubavi. Odlično se osećate, vrlo ste aktivni, radite na sebi.

 • Vaga

  Vaga

  Novi elementi u radnom okruženju ili promena radnog mesta. Mogući su unapređenje i finansijski dobitak. Između vas i partnera zapalio se stari žar. Sledi dalja harmonizacija vašeg odnosa. Glavobolja, praćena temperaturom. Moguća je jača prehlada.

 • škorpija

  škorpija

  Akcenat ovog perioda je na unapređenju finansijske situacije. Uspeh za sve one koji se bave trgovinom, turizmom i nekretninama. Izazov tajne ljubavi potpuno je obuzeo vaš emotivni plan. Pa ipak, čuvajte se skandala. Nervoza, napeti ste zbog nesređenih emotivnih odnosa.

 • Strelac

  Strelac

  Došao je pravi trenutak za vas. Napredak u karijeri. Uspešno ćete rešiti stari problem između vas i partnera. Sledi dalje poboljšanje vaše veze. Počinjete da planirate i zajedničku budućnost. U organizmu vam se zadržava voda. Obratite se lekaru radi ispitivanja.

 • Jarac

  Jarac

  Očekuje vas veoma važan poslovni razgovor iza zatvorenih vrata. Ne ulazite u rizične poslove, naročito ako su sa sumnjivim i nepoznatim osobama. Nesporazumi u okviru porodice. Nalazite se pred izazovom da prevaziđete nesuglasice s partnerom. Bolovi u kolenima.

 • Vodolija

  Vodolija

  Poslovna saradnja s prijateljima može vam doneti značajan napredak na finansijskom planu. Napredak u karijeri. Poboljšanje kvaliteta vaše veze s partnerom doneće vam zadovoljstvo. Osećate se emocionalno ispunjenim. Slaba cirkulacija, naročito ona perifernog tipa.

 • Ribe

  Ribe

  U vašem polju karijere dolazi do ekspanzije, najavljuje vam se veliki uspeh i proširenje poslovne saradnje. Finansijski dobitak. Zbližićete se sa jednom osobom koja vam se odavno dopada. Veče vam donosi romantičan sastanak. Problem sa sinusima, česte glavobolje. Pomoći će vam i inhalacija.