Foto: Kurir

otkrivamo

DUŠKO I JELENA SLAVILI ROĐENDAN ĆERKAMA, ONA OTIŠLA DA RADI, A ON POBEGAO U PROVOD SA ŠVALERKOM! Tada je nastao snimak fudbalera i manekenke o kome bruji region! (VIDEO)

Duško je proslavio ćerkama rođendan, pa se iste večeri provodio s manekenkom!

JK afera
> 08:46h

Kad je Kurir objavio informaciju da je Sofija Milošević trebalo da otputuje kod Duška u Kinu, ali da ju je preduhitrila Jelena Karleuša, manekenka je brže-bolje to demantovala na Instagramu.

foto: Printscreen

Istog dana u javnost je procurio video-snimak na kom su ona i Duško vrlo prisni u jednom prestoničkom klubu.

Taj video je, kako saznajemo, nastao u septembru, na dan kad su Jelena i Duško slavili rođendan svojim ćerkama.

foto: Ana Paunković

Jelena je nakon proslave otišla na nastup u Vrnjačku Banju, a fudbaler je nastavio da slavi s ljubavnicom i prijateljima Draganom Stojkovićem Piksijem i njegovom suprugom Snežanom.

Kako saznajemo, prvi susret Sofije i Duška desio se na svadbi Piksijeve ćerke Anje Stojković Valente u maju prošle godine.

foto: Printscreen Kurir Tv

Taj događaj pratili su svi domaći mediji, pa smo tako tom prilikom fotografisali Jelenu i Duška, koji su došli zajedno, ali i manekenku, koja je na slavlje došla bez pratioca.

Podsetimo, prema saznanjima Kurira, fudbaler je još pre odlaska iz Srbije u Guangdžou svojoj navodnoj ljubavnici rezervisao avionsku kartu za 16. januar i sve je bilo spremno i dogovoreno.

foto: Printscreen/Instagram

Sofija Milošević je do tada trebalo da završi sve obaveze koje je imala u Beogradu, a onda bi na raspolaganju imala skoro dve nedelje da ih provede sa Duškom, s kojim je u šemi već nekoliko meseci.

Ali iznenadna odluka fudbalerove supruge Jelene, koja je u Kinu pobegla nakon izbijanja porno-skandala sa Ognjenom Vranješom, poremetila je ove planove.

(Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: