Foto: printscreen Tweet

pod maskom

DOBITNIK PREMIJE NA LOTOU NAČISTO VRISNUO: Glava me bolela tri dana, osetio sam toliki bol da sam zaboravio da sam dobio na lutriji! (VIDEO)

Jamajčanin, koji je dobio milion dolara na lutriji, prilikom preuzimanja nagrade pojavio se sa maskom na licu koja je korišćena u filmu "Vrisak".

Planeta

Dobitnik, za kog mediji navode da se zove A. Kempbel, prošle nedelje se u Kingstonu prilikom preuzimanja čeka pojavio u dugom belom kaputu, širokim pantalonama i rukavicama, a na licu je imao masku.

Kempbel je tek posle 54 dana "skupio hrabrost" da ode po nagradu. On je rekao da je, kada je saznao da je osvojio premiju, u prvi mah bio presrećan, ali da se posle toga danima osećao bolesno.

"Glava me bolela tri dana jer sam stalno razmišljao o tome kako mi se ostvarilo ono što sam želeo. Stomak me boleo dve nedelje. Ponekada sam osetio toliku bol da sam čak i zaboravio da sam dobio na lutriji", kazao je on.

Kempbel je naveo da je znao da rok za podizanje nagrade ističe u februaru, dodajući da je želeo pre toga da se malo "sabere". On je otkrio i šta planira da uradi sa nagradom od 1,1 milion dolara. Naveo je da će jedan deo potrošiti na kuću i na unapređenje privatnog biznisa.

Kurir.rs/Vašington post

Foto printscreen YT