Foto: 24sata.hr/ čitalac

MALENA U BOLNICI

TETO, ŠTO ME NISTE RANIJE SPASLI?! MAMA, JESAM LI JA ŽIVA ILI MRTVA?! Vapaji devojčice (14) koju je krvnički pretukao otac LEDE KRV! (VIDEO)

Pokušala sam nežno da probudim ćerku (14) koja je ležala u bolničkom krevetu. Htela sam da vidim kako je. Ona je u tom trenu skočila u sedeći položaj i u panici povikala: "Mama, jesam li živa ili mrtva?", rekla je slomljeno E. D. F. (43) i dodala da joj se ćerka nekoliko minuta nakon toga onesvestila.

Hrvatska

"Uhvatila sam je u poslednjem trenutku. Duša moja. Kako ćemo nastaviti dalje da živimo s ovom traumom", plakala je E. D. F iz jednog zagrebačkog naselja.

Njenu ćerku otac je u petak popodne brutalno pretukao. Udarao joj je glavom o zid, zbog čega je skočila preko balkona. On je skočio za njom i nastavio da je udara šakama. Otrgnula se i pobegla u komšijino dvorište, gde ju je sustigao, nastavio da tuče i guši, a strgnuo joj je majicu i grudnjak. Mlatio ju je onako golu pred svima na ulici, a njenom je glavom razbio jednu dasku na ogradi.

Dete je zbog zadobijenih povreda završilo u zagrebačkoj Klinici za dečje bolesti. Majka E. D. F., se zbog teške ginekološke operacije tumora takođe nalazi u jednoj zagrebačkoj bolnici.

Na kraju je malenu, spasla komšinica.

"Bila sam u kući i čula buku napolju. Izašla sam na balkon i videla kako S. F. glavom svoje ćerke udara po betonu. Devojčica je vikala: "Upomoć, pomozite mi". Izletela sam i zvala policiju. Kasnije sam saznala da su i druge komšije već to uradile. Ja sam zapravo zadnja videla sve. Policija, uprkos brojnim pozivima da taj već osuđivani kriminalac koji je dvaput bio u zatvoru mlati svoju ćerku, nikako nije stizala. Kad sam videla da me nisu ozbiljno shvatili, otrčala sam pred tog ludaka, a devojčica je taman uspela da se otrgne iz njegovih ruku. Viknula sam joj neka beži u moju kuću, što je i uradila, a ja sam otrčala za njom jer je u kući bila i moja ćerka (14). Uspela sam da pokupim i malog brata pretučene devojčice i strpam ga u svoju kuću. Nisam znala kome da se pre posvetim - njemu koji je bio potpuno van sebe i celo vreme trčao izbezumljeno po kvartu urlajući: "Šta sam ja zgrešio, šta sam učinio loše" ili njoj koja je bila sva krvava, gola i tresla se te mi rekla plačući: "Teto, zašto me niko nije ranije spasao", kroz suze je ispričala komšinica.

foto: 24sata.hr/ čitalac

Policija je, kaže, ona, stigla pola sata pošto ih je zvala, a 45 minuta otkako ih je nazvala prva komšinica.

"Prvo što sam rekla policiji koja mi se pojavila na vratima bilo je: "Pa dobro, jeste li vi normalni? Imate li uopšte pojma o tome kad sam vas zvala? Kako vam je moglo toliko vremena trebati da dođete? Znate li da je čovek gotovo ubio svoju ćerku?" Policajac mi je odgovorio: "Znamo mi to, već smo ga uhvatili" ispričala je komšinica koja je pretučenu devojčicu odmah fotografisala jer nije, kaže, htela da ovaj slučaj prođe nekažnjeno.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: 24sata.hr/ čitalac