Foto: Kurir, Saša Pavlić Koki, Profimedia

Ekskluzivno

JADNO JE ŠTO ROBI GLEDA U ČIJEM SAM KREVETU! Oglasio se Ognjen Vranješ PRVI PUT nakon izbacivanja iz reprezentacije zbog afere sa JK! Poslao OŠTRU poruku Prosinečkom!

Reprezentativac BiH kaže da bi prvi kriterijum trebalo da bude učinak na terenu i doprinos igri tima, a ne afere

Fudbal
> 12:59h

Ognjen Vranješ izbačen je iz fudbalske reprezentacije BiH, navodno zbog afere s Jelenom Karleušom, a fudbaler se konačno oglasio povodom toga!

Ognjen je ekskluzivno za Kurir prokomentarisao odluku selektora Robert Prosinečkog da ga izostavi sa spiska reprezentativaca za kvalifikacije za EP. - Jadno je da se ne gledaju učinak i doprinos reprezentaciji, već to u čijem sam krevetu bio - rekao nam je Vranješ.

foto: Printscreen/Instagram

Napao ga i Jahić

Čini se da su komšije samo iskoristile vanfudbalski život momka iz Banjaluke i najnoviju aferu kako bi ga odstranile iz ekipe.

Bivši reprezentativac BiH Sanel Jahić bio je prilično oštar prema Ognjenu Vranješu, posle odluke Roberta Prosinečkog da Srbina više ne zove u nacionalni tim.

- Odluka je potpuno ispravna, nema šta. Mora da postoji neki red i ne može nijedan igrač da bude iznad reprezentacije. I jedan Mesi bi bio izbačen da je sličnu stvar uradio u Argentini, a ne Vranješ. U priče o Karleuši ne ulazim, to je njegov život, neka radi šta hoće - rekao je Sanel Jahić za portal www.sportsport.ba i dodao: - Međutim, sve ovo s tetovažom govori da o posledicama nije razmišljao. Doslovno je sam sebe isterao iz reprezentacije, takve se stvari ne tolerišu ni u klubovima. Pokazao je veliko nepoštovanje prema reprezentaciji, saigračima, svima... On je fudbaler, javna ličnost, zašto mu to treba? Uostalom, ista ova reprezentacija mu je i dala ime i prezime, jer bez nje, realno, ne bi bio nigde, igrao bi po prosečnim klubovima. A dobijao je pozive i kad je bio bez kluba.

Svi ćute osim Vedada

Sanel Jahić zamera ostalim fudbalerima BiH što ranije nisu ustali protiv Ognjena Vranješa: - Greška je što se niko od igrača iz reprezentacije nije oglasio, izjasnio o celom slučaju... Jedini je Vedad Ibišević imao mu*a da kaže nešto.

Kurir.rs/Aleksandar Radonić Foto: Kurir,Saša Pavlić Koki,Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: