Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

FAJT

MAJA NIKOLIĆ OPLELA PO KOLEGINICI, REKLA DA JE GLUPA: Goca Tržan ovako reaguje na teške UVREDE! (FOTO)

Stars

Maja Nikolić ima novu žrtvu! Pevačica se naljutila na Gocu Tržan, koja je za njenu pesmu "Odlazi" rekla da nije hit, pa ju je nazvala "glupom baba-devojkom" koja samo može da joj drži stalak za mikrofon!

foto: Kurir TV

Poznato je da Nikolićeva nema dlake na jeziku i da se ne libi da kaže šta misli, makar time uvredila nekoga. Ovaj put svoj bes iskalila je na Goci, koju je čak htela i da tuži jer su je pogodili njeni komentari.

foto: Dado Đilas

Naime, Tržanka je tokom emisije "Pinkove zvezdice", gde je član žirija, izjavila da joj se ne dopada kad deca pevaju Majinu staru pesmu jer je dosadna i da ne treba to da rade.

foto: Printscreen Pink

Isprovocirana time, Nikolićeva je u svom maniru odbrusila koleginici i brutalno je izvređala.

foto: Kurir

- Ja sam njoj oprostila jer ona je toliko glupa, ima toliko glupih izjava, svakog petka uveče sam navikla na njene promašaje. Kaže da neko falšira i distonira. Ona ne zna razliku između falša i distonacije. Ne, ona ne ume verovatno ni da napiše notni sistem. Tako da je Goca jedna slatka baba-devojka, ali nije osoba koja mene može da uvredi. Ja sam postala javna ličnost pet godina pre Goce Tržan i sa mojim festivalskim nagradama, neću vam reći koliko ih ima, ali mnogo ih je, Goca bi mogla samo da drži stalak za moj mikrofon - rekla je Maja u emisiji "Kontravizija".

foto: Dragan Kadić

Nikolićevoj nije jasno zašto je Tržanka to rekla za nju i zbog čega ju je uvredila jer se nisu dosad svađale.

foto: Printscreen/Pink

- Ja sam s Gocom imala divan odnos i bilo mi je čudno što je odjednom izrazila hejt prema meni. Razmišljala sam da je tužim jer je detetu koje je iz ljubavi otpevalo moju pesmu i reklo da je to hit devedesetih ona rekla: "Ne, to nije hit devedesetih". Ona je mene toliko izvređala da sam pomislila da tužim, pa sam onda rekla - ne vredi da trošim ni dinar, bolje da dam novac u humanitarne svrhe. Sem toga, njene glupe izjave retko ko razume, a pesma je zaista bila hit devedesetih - rekla je ona i dodala da Goca to ne sme da joj kaže u lice.

- Treba nju da pitate što je to rekla. Ona beži, krije se kao zmija noge - rekla je Maja. Kontaktirali smo s Gocom, koja se nije sakrila, već se javila na telefon. Međutim, Tržanka nije želela da priča o tome.

foto: Printscreen/Magazin IN

- Ma dajte, zar na to da trošim svoje vreme. Nemam šta da kažem. Prijatno i čujemo se nekim lepšim povodom - ljubazno nam je rekla Goca.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Vladimir Šporčić - Damir Dervišagić