Foto: Printscreen YT

neverovatan rasplet u hrvaTskoj

BIVŠA MISICA RASKRINKALA UBICU LEKARKE IZ TROGIRA: Našla ključan dokaz i policiji pomogla da reši slučaj

Bivša hrvatska misica Fani Čapalija odigrala je veliku ulogu u rešavanju ubistva lekarke Asje Kisić iz Trogira , tako što je usmerila policiju na ključni dokaz.

Hrvatska
> 14:43h

Kao što smo već pisali, 6. avgusta prošle godine, Asju je ubio njen bivši muž Željko Tukić. On je prijavio zločin rekavši da je pronašao izmasakrirano telo u stanu.

Pošto je znao da će biti sama u apartmanu koji je izdavala, odlučio je da je tada napadne.

Naime, Asja je Tukiću rekla da mora da se iseli, a on se našao u problemu budući da mu je egzistencija bila ugrožena.

Međutim, uhapšen je nedugo posle sahrane. Alibi mu je srušen kada je utvrđeno da su ga kamere trogirske železničke i benzinske stanice snimile u vreme kada je tvrdio da nije bio u Trogiru, prenosi Net.hr.

Fani Čapalijafoto: Youtube/Printscreen

Ipak, jedan od najvažnijih dokaza u istrazi pronašla je bivša Mis Hrvatske Fani Čapalija. Radi se o patikama koje su policiju odvele do osumnjičenog.

Čapalija živi u blizini apartmana Asje Tukić. Optuženog je videla na dan ubistva, a dva dana kasnije je na plaži ispod apartmana videla patike i njima čarape. Fotografisala ih je, a posle predala čoveku koji ih je odneo u policiju. Veštak je utvrdio da je optuženi nosio isti tip patika.

Tužilaštvo smatra da je Tukić namerno nosio patike većeg broja kako otiske ne bi povezali s njim, ali zaboravio je na čarape.

Kurir.rs/Net.hr Foto: Youtube/Printscreen