JEZIVI DETALJI UBISTVA U TROGIRU: Izmasakrirao bivšu suprugu, a onda uradio nešto što je sve zgrozilo!
Foto: Printscreen

užas

JEZIVI DETALJI UBISTVA U TROGIRU: Izmasakrirao bivšu suprugu, a onda uradio nešto što je sve zgrozilo!

Hrvatska -

SPLIT - Splitska policija je posle samo pet dana istrage ubistva splitske doktorke Asje Tukić (61) osumnjičila njenog bivšeg supruga Željka Tukića (65).

Tokom istrage prikupljeni su materijalni dokazi i informacije koje ukazuju na to da je upravo Tukić brutalno ubio bivšu suprugu 6. avgusta u stanu u Trogiru. Ona je od više ubodnih rana preminula na licu mesta.

Kako piše Slobodna Dalmacija, ženu je napadač prvo ubo nožem u leđa, a kada se iznenađena okrenula, nastavi je da je ubada nožem u grudi i stomak.

Kako nije bilo tragova provale niti borbe, a prvi ubod je bio s leđa, bilo je očigledno da je ubici otvorila vrata i da ga je poznavala i pustila u stan bezbrižno mu okrenuvši leđa.

Policijski istražitelji su juče pretresli kuću osumnjičenog i iz nje odneli nekoliko predmeta, pretpostavlja se odeću koju je nosio u vreme ubistva, nož kojim je izvršen zločin ili njen mobilni koji je ubica odneo iz stana posle ubistva.

Osumnjičeni Tukić je prvi pozvao policiju i prijavio da je u stanu pronašao mrtvu svoju bivšu suprugu. Asja i Željko bili su razvedeni dvadesetak godina, a on joj je čak dao čitulju u novinama uz poruku: "Adio, voljena. Hvala ti za sve lepo provedeno s tobom.”

Kurir. rs/Slobodna Dalmacija

Foto sibenski.slobodnadalmacija.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track