Foto: Printscreen Facebook

Poznati šumadijski pevač i harmonikaš hitno operisan

7 PUTA NOŽEM U BETULU: Raspliće se klupko krvave kafanske noći na Bumbarevom brdu! Evo oko čega su se posvađali pevač iz Gruže i Toma Džoma (FOTO)

Crna Hronika

KRAGUJEVAC - T. M. (66) iz sela Guncati kod Kragujevca uhapšen je pod sumnjom da je pokušao da ubije popularnog pevača i harmonikaša Slobodana Betulića-Betulu (64).

- Betula je preživeo samo zahvaljujući hirurzima u Kliničkom centru Kragujevac posle sedam uboda nožem. Život mu je bio u opasnosti kada je primljen u bolnicu. Operacija je trajala nekoliko sati i samo umešnost mladog hirurga dr Tvrdišića spasla mu je život - kažu naši izvori o sinoćnom incindentu u kafani u selu Bumbarevo brdo kada je napadač sa sedam uboda nožem poznatom pevaču i harmonikašu Slobodanu Betuliću-Betuli (64) naneo povrede opasne po život.

Prema informacijama iz KC Kragujevac Betula je „trenutno van životne opasnosti i priključen je na respiratore“.

O samom incidentu za sada ima malo zvaničnih informacija. Prema pričama u gružanskom kraju, gde se i dogodio pokušaju ubistva, za pokušaj ubistva osumničen je uhapšeni T. M., poznat pod nadimkom Toma Džoma.

- On je nekada sa Betulićem bio prijatelj, nisu se razdvajali jedno vreme. Čak su zajedno putovali u Nemačku. Posle su se posvađali zato što Toma navodno duguje novac Betuli i već godinama traje taj sukob oko para. Ne zna se šta je uzrok svađe koja je prethodila pokušaju ubistva, ali vrlo je verovatno da je taj dug - kaže naš dobroupućeni izvor.

foto: Printscreen Facebook

I u saopštenju MUP potvrđeno je da „pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su T. M. (66) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju tako što je nožem zadao ubod šezdesetčetvorogodišnjem muškarcu i teško ga ranio”. Kako je saopštio MUP sumnja se da je T. M. sinoć, u jednom ugostiteljskom objektu u selu Bumbarevo brdo, nakon verbalne rasprave i tuče nožem oštećenog povredio u predelu stomaka.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nako čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

(Kurir.rs/Dragomir Ilić)