Foto: Facebook

nezadovoljna

VEĆE SAM MUŠKO OD NJEGA! UMORNA SAM, NJEMU SAM NEBITNA! Danijela je ostavljala MISTERIOZNE statuse na Fejsbuku! Da li je CRNA UDOVICA ovim naslutila zločin za koji sumnjiče nju i njenog ljubavnika?

Crna Hronika

Danijela Đilasović (43), koja je osumnjičena da je pomogla svom ljubavniku Zoranu Dimiću (52) da ubije njenog supruga Nemanju Grčića (37) često je na Fejsbuku objavljivala poruke u kojima je pisala da je "njen muškarac tretira loše" i da se ponaša kao "da mu je nebitna", kao i da je od toga umorna. Da li se u ovim njenim porukama krije razlog zbog kog je odlučila da se na najsuroviji način reši svog supruga, utvrdiće istraga.

Danijela je na svom Fejsbuk profilu dve godine unazad kroz tekstove koje je objavljivala, poruke i pesme jasno stavljala do znanja da nije zadovoljna odnosom sa muškarcem sa kojim je.

foto: Privatna Arhiva

"Treba mi samoća i distanca od svega. Previše sam umorna od pogrešnih i pravih, ma od svakakvih. Umorna od toga da budem jaka... Treba mi samo mir, iskren zagrljaj i tišina. Nekog koga ću nazvati i plakati, a taj neko se neće smejati mojim suzama. Nekog sa kim ću biti slaba jer je on dovoljno jak za oboje... Nekog s kim mogu da budem žena, jer sam previše puta bila veće muško od onih s kojima sam bila", napisala je Danijela uz kratak komentar: "ja".

Početkom prošle godine objavljivala je da "nema ništa gore nego kad muškarac sa srcem provincije krene na ženu koja je veličine velegrada", prenosi Blic.

Da podsetimo, klupko čudnih događaja počelo je da se odmotava kada je policiji bilo sumnjivo to što Danijela ne pokazuje žalost prema ubijenom mužu, inače saradniku Alena Kurine, ima nelogične iskaze, ali posebno je sumnjiv bio pad na poligrafu.

Danijela je pokušala da ubedi policiju kako je njen muž žrtva mafijaškog obračuna, ali je zbog neuverljivog iskaza, nepokazivanja empatije prema ubijenom suprugu i pada na detektoru laži, istraga ubrzo usmerena ka njoj, posle čega je ubrzo i uhapšena.

foto: Facebook

Već dan posle ubistva u iznajmljenoj brvnari u Vrdniku u četvrtak uveče, postalo je jasno da Grčićeva žena nije svedok nego saučesnik u ovom teškom zločinu. Ubica nije, kako je tvrdila, upao u njihovu sobu te nju gurnuo i nasrnuo na Grčića i upucao ga u grudi, nego mu je upravo ona otvorila vrata i pustila ga unutra.

Sa optuženim Dimićem, koji je i pre ovog ubistva izdržavao zatvorsku kaznu u poluotvorenoj ustanovi, bila je u paralelnoj emotivnoj vezi.

Danijela Đilasović inače je vlasnica jednog privatnog vrtića u Beogradu, kao i frizerskog salona, a pre braka s Grčićem bila je udata.

- Iz tog prvog braka ima sina, a sa ubijenim Nemanjom je dobila dvoje dece. Ona je često s decom dolazila u privatni smeštaj u Vrdniku, ali je poslednji put odlučila da dođe sama sa suprugom. Istraga će utvrditi da li je to planski uradila, to jest da li namerno nije povela decu, znajući da će Dimić da dođe i ubije joj muža - kaže izvor.

Kurir.rs