BURAN ŽIVOT FATALNE PLAVUŠE! Prvog muža VARALA SA DRUGIM, kojeg je UBIO NJEN LJUBAVNIK, a onda za sve optužila mafiju! POLICIJA JE OTKRILA POSLE JEDNOG DETALJA
Foto: Privatna Arhiva

zločin u vikendici

BURAN ŽIVOT FATALNE PLAVUŠE! Prvog muža VARALA SA DRUGIM, kojeg je UBIO NJEN LJUBAVNIK, a onda za sve optužila mafiju! POLICIJA JE OTKRILA POSLE JEDNOG DETALJA

Crna Hronika -

Istražitelji proveravaju da li su Danijela Đilasović (43) i njen ljubavnik Zoran Dimić (52) do detalja isplanirali ubistvo Danijelinog supruga Nemanje Grčića (37), koje se u četvrtak oko 22 sata dogodilo u vikend-naselju Oborac kod Vrdnika.

Kako saznajemo, Danijela je sa suprugom dva dana pre zločina došla na mini-odmor u brvnaru i to je javila svom ljubavniku, s kojim je duže vreme bila u vezi.

- Proverava se da li su ona i Dimić zajedno isplanirali zločin. Postoji sumnja da je to tako jer je Danijela namerno ostavila otvorena vrata od brvnare kako bi ubica mogao da uđe bez problema i praktično iznenadi Grčića, koji je u tom trenutku ležao na kauču i gledao televizor. Ono što je istražiteljima upalo u oči i navelo ih na sumnju da je fatalna plavuša svesno učestvovala u ubistvu supruga jeste i to što je posle zločina policiji dala konfuznu izjavu, punu rupa i nejasnoća - kaže naš izvor i dodaje da su inspektori brzo uspeli da sklope kockice.

foto: Ana Paunković

- Danijela je pokušala da ih navede na pogrešan trag. Pokušala je da zločin pripiše mafiji, s obzirom na to da je njen suprug bio poznat policiji kao navodni član najjačeg kriminalnog klana iz Vojvodine - kaže izvor i dodaje da se zasad ne isključuje ni mogućnost da je Dimić sam odlučio da likvidira svog suparnika.

- Činjenica je da je Danijela javila ljubavniku gde se ona i suprug nalaze. Inače, ona je duže vreme govorila ljubavniku da će se razvesti, ali to nije učinila - kaže izvor.

Klupko čudnih događaja počelo je da se odmotava kada je policiji bilo sumnjivo to što Danijela ne pokazuje žalost prema ubijenom mužu, inače saradniku Alena Kurine, ima nelogične iskaze, ali posebno je sumnjiv bio pad na poligrafu.

foto: Facebook

Danijela je pokušala da ubedi policiju kako je njen muž žrtva mafijaškog obračuna, ali je zbog neuverljivog iskaza, nepokazivanja empatije prema ubijenom suprugu i pada na detektoru laži, istraga ubrzo usmerena ka njoj, posle čega je ubrzo i uhapšena.

Već dan posle ubistva u iznajmljenoj brvnari u Vrdniku u četvrtak uveče, postalo je jasno da Grčićeva žena nije svedok nego saučesnik u ovom teškom zločinu. Ubica nije, kako je tvrdila, upao u njihovu sobu te nju gurnuo i nasrnuo na Grčića i upucao ga u grudi, nego mu je upravo ona otvorila vrata i pustila ga unutra.

Sa optuženim Dimićem, koji je i pre ovog ubistva izdržavao zatvorsku kaznu u poluotvorenoj ustanovi, bila je u paralelnoj emotivnoj vezi.

foto: Facebook

- Danijela je pre Grčića bila u braku sa jednim biznismenom, sa kojim ima sina. Kada je podnela papire za razvod već je bila u osmom mesecu trudnoće, a otac deteta bio je upravo Grčić. Porodila se pre zvaničnog razvoda, a sa Grčićem je posle imala još jedno dete. Protiv prvog muža podnosila je nekoliko prijava jer nije na vreme plaćao alimentaciju - kaže za Blic izvor blizak istrazi.

Grčić je sledećeg dana trebalo da ima poslovni sastanak u ovom odmaralištu. Da li mu je upravo supruga Danijela predložila da odu na ovo skrovito i zabačeno mesto, utvrdiće istraga. Vlasnica odmarališta rekla je da je Đilasović ranije dolazila zajedno sa decom nekoliko puta ovde na odmor, ali da je Grčića videla prvi put dan pre nego što je ubijen.

Grčić se dovodio u vezu s klanom Alena Kurine i švercom narkotika. Ranije je osuđivan zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških telesnih povreda. Zbog šverca narkotika, odležao je zatvorsku kaznu od tri i po godine zatvora.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track