Foto: AP Alastair Grant

dugmići bili pod velikim pritiskom

TRAMPOV STAJLING ZAMALO DA IZAZOVE MEĐUNARODNI INCIDENT, PONOVO MU SE SVET SMEJE: Obično se gleda šta je Melanija obukla, ali je sada predsednik SAD briljirao (FOTO)

Donald Tramp često privlači pažnju neumesnim komentarima ili gafovima, tako da ni poseta Velikoj Britaniji nije prošla nezapaženo u tom smislu.

Planeta

Na svečanom banketu u Bakingemskoj palati pojavio se u odelu o kome svi pričaju.

foto: AP Dominic Lipinsk

Naime, frak je bio kraći nego što je dres kodom propisano. Takođe, beli prsluk koji je nosio ispod bio je duži nego što bi trebalo, a sudeći po jedva zakopčanim dugmadima, i mnogo uži. To je, naravno, pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama.

foto: AP Doug Mills

"Izgleda kao "batler koji je zaboravio da uvuče košulju", "Možda je pozajmio smoking od 11-godišnjeg sina Barona", "Njegov krojač je sigurno glasač Hilari Klinton", glasili su samo neki od komentara.

Pojedinci su šaljivo istakli kako "ova dugmad čekaju da naprave međunarodni incident" i da su pod "većim pritiskom od sirijske vlade".

foto: EPA

Kada je fotografija uvećana, tviteraši su primetili još jedan propust - okovratnik Trampove košulje bio je toliko uzak da ju je jedva zakopčao. Čini se da je Tramp teško disao.

Ubrzo je jedan korisnik pojasnio dres kod: prsluk bi trebalo da pokriva pojas pantalona, ali ne da bude duži od fraka.

Kurir.rs Foto: AP