Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Iskrena u 2019.

ŠOK INTERVJU TANJE SAVIĆ: Progovorila o svađi sa Slavicom Ćukteraš, silnim operacijama, povlačenju sa estrade, a onda je spomenula Zorana Marjanovića!

Stars
> 09:21h

Tanja Savić važi za jednu od omiljenijih pevačica sa naše javne scene, a nakon što je najavila veliki povratak, otkriva koliko je teško uskladiti posao i porodicu, koliko joj smeta što rijaliti zvezde postaju pevači, ali i zbog čega još uvek ni pod razno ne želi pod nož.

Napravila si veliku pauzu u jeku popularnosti. Jesi li se ikada pokajala što si se baš tada na nekoliko godina povukla sa scene?

- Ne kajem se, jednostavno to je život! Bog je tako hteo i nagradio me! Podario mi je dva anđela i zbog toga mogu samo da budem srećna. Trudila sam se da budem prisutna s vremena na vreme, izbacivanjem singlova, ali ovo sada je definitivno moj veliki povratak.

Koliko je teško ići ukorak sa novim trendovima i sa novopečenim pevačicama?

- Meni lično ne pada teško da se poistovetim sa trendovima jer volim izazove i nikako se ne plašim promena. Promene mi stvaraju satisfakciju.

foto: Pritnscreen Happy

Kakvo mišljenje imaš o tome što rijaliti zvezde postaju pevači?

- Za sve nas ima mesta, a ako imaju mogućnosti za to, što da ne. Svi mi radimo ovaj posao na svoj način i svako ima pravo da pokuša.

Da li bi i sama ušla u rijaliti?

- Nisam pristalica rijaliti programa. Ne bih mogla da zamislim da toliko vremena provedem bez svoje porodice. Jako sam vezana za sinove, kao i oni za mene, i nikada se zbog rijaliti programa ne bih odvojila od njih. Na kraju krajeva, nisam za tu politiku eksponiranja.

foto: Damir Dervišagić

Jedna si od retkih koja nije promenila lični opis estetskim intervencijama. Planiraš li nešto da koriguješ?

- Zar nisam još uvek lepa? Nemam ništa protiv toga, zaista, ali zasada ne bih ništa menjala na sebi. Dopada mi se kako izgledam. Ponekad mi jedino smeta poneki kilogram viška, ali i to uz zdraviju ishranu uspem brzo da sredim.

Sa kojim kolegom oduvek priželjkuješ saradnju, a sa kojim nikada ne bi radila?

- Jedan od pevača sa kojim zaista želim da snimim pesmu jeste definitivno Toni Cetinski, to bi mi bio najveći izazov! Smatram da mogu da pevam sve žanrove muzike i da nema tog pevača sa kojim ne bih mogla da se uklopim.

foto: Ana Paunković

Šta se dešava sa duetom koji je planiran sa Slavicom Ćukteraš, a koji ste obe toliko najavljivale?

- Pričale smo o duetu jer je to bila jedna od ideja Saše Popovića, ali jednostavno se nije desila prava pesma.

U kakvom ste trenutno odnosu?

- Sa Slavicom sam u sasvim korektnim odnosima.

Da li si nekada dobila nepristojnu ponudu?

- Verovali ili ne, zaista nikad u životu. Smatram da čovek ono što traži to i dobije, a ja nisam magnet za takve ponude.

Šta misliš o pevačicama koje preko kreveta grade karijeru?

- Nikog ne osuđujem! To je stvar izbora i nema potrebe da u to ulazim.

Rekla si da bi volela još dece. Radite li ti i suprug na tome?

- Da, volela bih. Deca su ukras sveta, ali sada celu sebe dajem da uradim ovaj album sa puno emocija i ljubavi. Za decu ćemo posle lako.

foto: Damir Dervišagić

Ne čujem se sa Zoranom Marjanovićem!

Da li si se od ubistva Jelene Marjanović čula sa Zoranom Marijanovićem, koji je napisao tvoj veliki hit „Zlatnik“?

- Nisam se čula sa Zoranom od saradnje na pesmi „Zlatnik“.

foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir