Foto: Printscreen, Pink

priznao

PREDSTAVIO SE KAO PURPURNO BIĆE I OBEĆAO JE LUDAČKI ŠOU! A sve je palo u vodu samo zbog jednog: Brendon otkrio zašto je iz Zadruge izašao PRAZNIH RUKU!

Rijaliti

Branislav Radonić Brendon često je napominjao kako je on jedinstveno, purpurno biće, te kako je "naučio rijaliti školu". Najavljivao je opasan šou i mnogi njegovi fanovi nestrpljivo su čekali da se pokaže u najboljem svetlu. Međutim, kako je i Dušica Jakovljević sama navela, javnost je mnogo češće bila u prilici da gleda Braniclava, a ne Brendona.

On je zato javno priznao šta ga je omelo.

"Branislav ne postoji. On je samo zvanično ime. Ja se nikad nisam identifikovao sa imenom. Ja sam lično iskreirao Brendona! Brendon je u rijalitiju uglavnom bio gladan. Tako da, izvinite. Ali, nisam imao goriva da funkcionišem onako kako bih ja finkcionisao", ispričao je on u emisiji #Zadruga - Narod pita", na iznenađenje mnogih.

Voditeljka je tada iskoristila par sekundi i istakla da niko nije zapravo bio gladan u rijalitiju, već da je Brendon na posebnom režimu ishrane. Naime, on je sam izabrao da se ne hrani onako kako i inače ne bi.

Brendon se nadovezao na tu priču i još jednom istakao da je to, pak, bio jedini razlog zašto je na kraju rijalitija "propustio" da dobije makar i automobil, a tek glavnu nagradu.

foto: Printscreen, Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink