Foto: screenshot, Sonja Spasić

nećete verovati

SVI DETALJI HIT SUSRETA SLOBE I GASTOZA! Luna je sa duplom krunom Parova pokušala da preboli pevača, a posle svega njih dvojica se UORTAČILI?! (FOTO)

Stars

Javnost je zinula od šoka kada je Luna Đogani priznala da je bila "u vezi bez obaveza" sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, nakon čitavog fijaska sa Slobom Radanovićem koji je doživela u prvoj sezoni "Zadruge".

Gastoz je, inače, bio jedan od onih koji su podržavali Luninu vezu sa tada oženjenim pevačem, a sa druge strane, njen sadašnji dečko u drugoj sezoni priznao je da ne bi voleo da ona nastavi da se viđa sa druplom krunom "Parova".

Marko Miljković je to i ponovio tokom najskorijeg gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita".

foto: Printscreen Pink

Međutim, još veći šok usledio je kada su pojedini fanovi došli do zaključka da su se bivši sada uortačili! Sloba Radanović imao je nastup u Crnoj Gori na primorju, a jedan od gostiju bio je i Gastoz.

foto: Instagram screenshot

On je putem svog Instagrama podelio sa svima atmosferu sa Slobinog nastupa, a ovaj je, kada je to video, postavio njegov snimak i na svoj profil! Nije poznato da li je rijaliti zvezdu "udarila pesma" te da li se njih dvojica privatno druže, ali ovaj Radanovićem potez i te kako je napravio opštu pometnju.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Pink/Foto: Screenshot, Sonja Spasić