Foto: Profimedia

BRIŽAN ČOVEK

OBASIPAO ME JE POKLONIMA I PAŽNJOM, NISAM VIŠE MOGLA DA GA TRPIM! Tražila je razvod od muža jer je IGRAO kako ona svira, a kada vidite šta je sve radio NEĆETE VEROVATI

Žena

Jedna žena iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zatražila je razvod od muža zbog prevelike ljubavi, brige i pažnje koju joj je poklanjao.

Muž je svojoj ženi pomagao u kućnim poslovima, kuvao i čistio, ali je to ženu počelo da guši, pa je rešila da se razvede. Ovakvog muža bi poželela svaka žena, ali izgleda da je ovoj ženi bilo previše pažnje i ljubavi.

foto: Profimedia

Ona je u šerijatskom sudu u Fujairahu izjavila da se muž nikada nije svađao sa njom, a kamoli da je vikao na nju.

"Nikada nije povisio ton na mene, niti me je odbio. Osećala sam da me njegova prevelika ljubav guši. Čak mi je pomagao u čišćenju kuće", izjavila je ova žena.

Ona je objasnila da joj se život pretvorio u pakao zbog njegove preterane ljubaznosti.

"Očekivala sam da se nekada posvađamo, ali sa mojim romantičnim mužem je to nemoguće. On bi mi uvek praštao i obasipao me poklonima", rekla je ova žena.

foto: Profimedia

Muž smatra da nije ništa loše uradio: "Želeo sam da budem savršen i pažljiv muž", izjavio je on.

Ona mu je jednom zamerila da se ugojio, pa je on počeo sa dijetom i vežbanjem kako bi ponovo dobro izgledao, ali je zbog napornog vežbanja polomio nogu.

Muž je na kraju od suda zatražio da savetuje njegovu ženu da odustane od razvoda, a sud je odložio slučaj kako bi supružnicima dao šansu za eventualno pomirenje.

foto: Profimedia

Kurir.rs/B92/Foto: Profimedia