Foto: Starsport©

DOZLOGRDILO IM

KOME SMETA MALA INĐIJA? Superligaš iz Srema digao glas posle šest penala dosuđenih protiv njega

Inđija je digla glas! Taj superligaš izdao je saopštenje jer je protiv njega dosuđeno šest penala u dosadašnjih devet kola prvenstva.

Fudbal

Očigledno da je kap u punoj čaši žuči kod Inđijaca predstavljao jedanaesterac iz kog je Radnički u Inđiji došao do pobede 1:0 minulog vikenda.

Prethodno, nedelju dana ranije, Zvezda je na "Marakani" napravila preokret protiv Inđije golovima sa bele tačke u finišu (2:1), a i sami crveno-beli su priznali da je prvi od dva penala nepravedno dosuđen.

"Kome smeta 'mala' Inđija u Superligi i zbog čega neko iz samo sebi znanim razlozima želi da uništi jednu zdravu sportsku atmosferu?", pitaju se Sremci i dodaju:

"Zbog čega je FK Inđija kao klub koji igra najlepši fudbal u Srbiji kažnjen sa šest dosuđenih jedanaesteraca protiv naše ekipe, pitamo zašto smo "najgrublji" klub u Superligi po broju pokazanih žutih kartona, ako javnost dobro zna način i stil igre FK Inđija. Zašto i kome smetamo, i zašto se protiv našeg kluba vodi neviđena hajka?

Sa druge strane, našim fudbalerima je 'zabranjeno' da ulaze u duele jer svaku kontakt igru igru sudije okarakterišu kao prekršaj naših igrača. A o suđenju u Inđiji najbolje svedoči reakcija inđijske mirne publike koja je sudijsku trojku sa poslednje utakmice ispratila neviđenim zvižducima i povicima", stoji u saopštenju Inđije.

Inđija posle devet kola zauzima 14. mesto na tabeli Superlige sa sedam bodova.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)