Foto: Happy screenshot

strašno

6 MESECI ŽIVELA JE KAO U PAKLU! POKUŠALI SU I DA JE UBIJU! A onda je bivša učesnica Parova pronađena U LOKVI KRVI: Drugarica otkrila jezive detalje DRAME!

Stars
> 23:03h

Nevena Hot pokušala je da digne ruku na sebe jutros po povratku sa nastupa iz jedne kafane. Kako se navodi, kao glavni razlog navela je loš period sa kojim nije znala kako više da se nosi. Bivša učesnica rijalitija i po*no glumica bila je pod ogromnim pritiskom. Kako kažu, krali su joj telefon, pa i pokušali da je ubiju.

Zahvaljujući pribranosti i brzoj reakciji drugarice koja ju je zatekla u lokvi krvi u stanu, Nevenu su uspeli da spasu. Takođe, navodi se dalje, u stravičnom trenutku Nevena je bila pod jakim dejstvom sedativa. U telefonu su bile su pronađene neposlate SMS porke upućene na broj njene ćerke.

"Kao glavni razlog za takav potez navela je 'pucanje po šavovima', odnosno loš prethodni period sa kojim nije znala da se nosi - u proteklih 6 meseci pokušali su da je ubiju, krali joj telefon, konstantan pritisak ljubitelja pornografije... Nevena je nakon hospitalizacije puštena na kučno lečenje. Izjavu još ne želi da daje jer je u šoku i van sebe", izjavila je drugarica.

Podsetimo, kontroverzna Nevena Hot javnosti postala poznata 2016. godine, kada je učestvovala u "Parovima". Skandaloznim ponašanjem brzo je skrenula pažnju na sebe. Pred rijaliti kamerama izvodila striptiz, svađala se, simulirala se*s, ali se i hvalila se kako je bežala policiji nakon što je opljačkala menjačnicu. Jedan njen vreli snimak našao se u javnosti u tom periodu, a svi su tek bili zapanjeni kada je i video klip njene navodne otmice bio obelodanjen.

Prošle godine u novembru ponovo je bila u centru sve pažnje kada je navodno pretučena. Jezive fotografije tog događaja objavila je na društvenim mrežama.

"Onom koji mi je napravio sačekušu ispred kuće samo imam da kažem jedno... Ovo ti je zadnje što si uradio... Srećna ti robija mamu li ti je*em! Na ženu krećeš? Sad ćeš videti kako izgleda kad te budu je*ali u ćeliji!", poručila je tom prilikom Nevena.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, M.G/Telegraf/Alo/Foto: Happy screenshot